Όλοι έχουν περάσει απο το διαλυμένο οδόστρωμα αλλά και επίσημο αίτημα υπεβλήθει στην Περιφέρεια Κρήτης πριν απο ενάμισυ μήνα χωρίς την παραμικρή απάντηση

Παρολίνο να έχει τραγικά αποτελέσματα τροχαίο ατύχημα το οποίο συνέβη την Τρίτη στον ΒΟΑΚ λίγο πριν τον κόμβο της Σούδας, όταν μια οδηγός μοτοσικλέτας  έπεσε περνώντας από το εδώ και πολύ καιρό διαλυμένο οδόστρωμα , με αποτέλεσμα να τραυματισθεί ευτυχώς ελαφρά.

Πρόκειται για ένα τμήμα μήκους περίπου 500 μέτρων και πλάτους έξι μέτρων στο ρεύμα από Βαμβακόπουλο προς Σούδα, στο οποίο η άσφαλτος έχει διαλυθεί τελείως με τεράστιες ρωγμές.

Μάλιστα, επειδή είναι  λίγο πριν την έξοδο του κόμβου προς την Σούδα, οι οδηγοί που θέλουν να βγουν από την έξοδο αυτή πρέπει να κινηθούν προς τα  δεξιά αν και πολλοί για να αποφύγουν την παγίδα θανάτου – ειδικά για τις μοτοσικλέτες – αναγκάζονται να κάνουν μανούβρα προς τα αριστερά και μετά να κατευθυνθούν δεξιά προς την έξοδο, ότι κι αν σημαίνει αυτό για την οδική ασφάλεια.

Να σημειωθεί πως είναι βέβαιο ότι όλοι οι «αρμόδιοι» σίγουρα έχουν περάσει από εκείνο το σημείο αλλά το χειρότερο είναι πως έχουν ενημερωθεί και εγγράφως.

Στις αρχές του περασμένου Ιουλίου και συγκεκριμένα στις 8 Ιουλίου, ο Χανιώτης Νίκος Μουδάκης υπέβαλλε την Περιφέρεια Κρήτης συγκεκριμένο επίσημο αίτημα για αντικατάσταση του ασφαλτοτάπητα σε εκείνο το σημείο.

Στο αίτημα το οποίο συνοδευόταν από φωτογραφίες και πρωτοκολλήθηκε , ο κ.Μουδάκης ανέγραφε τα εξής:

Και όμως. Όπως ο ίδιος αναφέρει στο Flashnews.gr, μέχρι τώρα δεν έχει λάβει την παραμικρή απάντηση.

Ίσως περιμένουν να συμβεί και εκεί ένα ακόμη θανατηφόρο τροχαίο για να στείλουν συνεργεία ή μήπως θα πρέπει – στο πλαίσιο του νέου ειδικού σχεδίου της ΕΛ.ΑΣ. στην Κρήτη να υποχρεωθούν  –  δεν ενδιαφέρει ποιοι – να προχωρήσουν στην αντικατάσταση – επιδιόρθωση του ασφαλτοτάπητα;

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook