Δύο ταλέντα που άνηκαν στην ποδοσφαιρική οικογένεια της Επισκοπής θα συνεχίσουν την πορεία τους σε δύο κορυφαίους συλλόγους της Ελλάδας. 

Ο Ασηγωνιώτης Νίκος Γύπαρης εντάχθηκε στην Κ17 του Ολυμπιακού, ενώ ο Μάριος Λέκκα θα συνεχίσει στην Κ15 του ΠΑΟΚ.

Ο Γύπαρης (γενν. 08/08/2003) αγωνιζόταν στην Επισκοπή 2010 και είναι ποδοσφαιριστής που παίζει στα άκρα της επίθεσης αλλά και ως ελεύθερος πίσω από τους επιθετικούς. Σε νεαρή ηλικία… κλώτσησε μπάλα στην Ακαδημία της Επισκοπής, ενώ “πέρασε” για ένα διάστημα και από την Ακαδημία της Ασή Γωνιάς. Από το 2012 ήταν στη Σχολή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στο Ρέθυμνο, ενώ διακρίθηκε ιδιαίτερα μέσα από τις Μικτές ομάδες της ΕΠΣ Ρεθύμνου και της Κρήτης, με αποτέλεσμα να ενταχθεί για μία διετία στην Κ15 του Πλατανιά (2016-18).

Η ανακοίνωση της Επισκοπής έχει ως εξής:

«Είμαστε ευτυχισμένοι αλλά και συνάμα περήφανοι που είδαμε τις τελευταίες μέρες δύο δικά μας παιδιά να προοδεύουν με ανταμοιβή δύο μεγάλες μετακινήσεις σε δύο τεράστιους συλλόγους της χώρας μας.

Ο λόγος για τον Μάριο Λέκκα που στα 14 του πήρε μεταγραφή στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ Κ15 και για τον 16χρονο Νίκο Γύπαρη που κατάφερε το ανάλογο στην ΠΑΕ Ολυμπιακός Κ17.

Και οι δύο υπήρξαν μέλη των ακαδημιών της Επισκοπής μας αλλά και των Μικτών ομάδων του Ρεθύμνου. Λέκκα και Γύπαρης κατόρθωσαν να ορθώσουν το ποδοσφαιρικό τους ανάστημα και να εντυπωσιάσουν τους ειδήμονες των συλλόγων αυτών που τους είδαν από κοντά.

Τα συγχαρητήρια ανήκουν στους ίδιους αλλά και στους προπονητές μας που δούλεψαν μαζί τους όπως ο κ. Βαγγέλης Γασπαράκης και ο απερχόμενος κ. Μπάμπης Αποστολάκης.

Ο σύλλογός μας, τους εύχεται καλή σταδιοδρομία με υγεία. Η επιτυχία θα είναι συνώνυμο των δικών τους προσπαθειών.

Μπράβο παιδιά»!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook