Εθιμοτυπική  επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου Γιάννη Γουλιδάκη με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων του ,πραγματοποίησε την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Λασιθίου Γιώργος Καρτσάκης και ο γενικός γραμματέας Μιχαήλ Σπυριδάκης.

Οι κύριοι Καρτσάκης και Σπυριδάκης ευχήθηκαν στον Αντιπεριφερειάρχη καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο σημαντικό έργο που αναλαμβάνει .

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης η οποία πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη ,συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την έλλειψη Αστυνομικού προσωπικού που αντιμετωπίζουν οι  υπηρεσίες της Δ.Α. Λασιθίου, αλλά και οι  ελλείψεις που παρουσιάζονται σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό. Για το λόγο αυτό, ζήτησαν από τον κ. Γουλιδάκη, να υπάρξει χρηματοδότηση από την Π.Ε .Λασιθίου για την αγορά εξοπλισμού ,για την αναβάθμιση της εκπαίδευσης των αστυνομικών και την κάλυψη των αναγκών της ομάδας ΔΙΑΣ.

Παράλληλα, οι κύριοι Καρτσάκης και Σπυριδάκης ενημέρωσαν τον κ. Γουλιδάκη για την αναγκαιότητα  ανέγερσης Αστυνομικού Μεγάρου Λασιθίου.

Στο πλαίσιο της συνάντησης ,ανέφεραν επίσης ότι, οι οργανικές θέσεις στις Αστυνομικές υπηρεσίες του Νομού δεν είναι καλυμμένες , παρά τις προσπάθειες που γίνονται για να ανοίξουν θέσεις για τις υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λασιθίου. 

Όπως εξήγησαν, δεν καλύπτονται λόγω της απροθυμίας των αστυνομικών να έρθουν να υπηρετήσουν στο Νομό και για το λόγο αυτό ,γίνονται ενέργειες μέσω του Υπουργείου ,ώστε να νομοθετηθούν ειδικά κίνητρα σε μια προσπάθεια να υπάρξει προθυμία αστυνομικών να υπηρετήσουν στο Νομό.

Από την πλευρά του ο κ. Γουλιδάκης, τους ευχαρίστησε για τη συνάντηση που είχαν αλλά και για τις προσπάθειες που καταβάλλουν για την ασφάλεια του πολίτη και την αστυνόμευση του Νομού, παρά την σημαντική έλλειψη προσωπικού και δήλωσε πρόθυμος να εξετάσει και να δει όλα τα ζητήματα που τους απασχολούν . 

Τόνισε παράλληλα, ότι προσβλέπει στην καλή συνεργασία σημειώνοντας ότι  θα σταθεί δίπλα τους σε όλα τα θέματα που αντιμετωπίζουν.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook