Η Ηράκλεια Πρωτοβουλία καλεί τους συμπολίτες να παρακολουθήσουν την έναρξη ενός νέου κύκλου ομιλιών, με αξιόλογα σημαντικά ενδιαφέροντα θέματα, από εξαιρετικούς ομιλητές.

Η πρώτη ομιλία απ’ αυτές θα γίνει την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019, ώρα 19:30, στην αίθουσα «Μανόλης Καρέλλης», στον Β΄ όροφο του δημοτικού κτηρίου της οδού Ανδρόγεω.

Ο κ. Μανώλης Ελ. Βεληβασάκης, Πολιτικός Μηχανικός, πρώην Πρόεδρος Παγκρητικής Ένωσης Αμερικής & Παγκόσμιου Συμβουλίου Κρητών, θα μιλήσει με θέμα:  «Σκέψεις και προβληματισμοί για την Μεγάλη Ελλάδα της Διασποράς και το Εθνικό κέντρο».

Ο κ. Βεληβασάκης έγινε ιδιαίτερα γνωστός από την πλήρη αποκατάσταση του χώρου του Παγκοσμίου Κέντρου Εμπορίου στη Νέα Υόρκη, μετά τα τραγικά γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001, που ανέλαβε η εταιρεία του. Η συνεννόηση για την ομιλία αυτή έγινε ακριβώς πριν από ένα χρόνο και με χαρά φτάσαμε στην υλοποίησή της.

Τον ομιλητή θα προλογίσει η κ. Ελένη Βακεθιανάκη, δημοσιογράφος, ενώ την εκδήλωση θα συντονίσει η κ. Άννα Παπαχρονάκη, ζωγράφος και Πρόεδρος της Ηράκλειας Πρωτοβουλίας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook