Για όλα τα φλέγοντα θέματα του Δήμου, σχετικά με την αποκατάσταση ζημιών από τις πρόσφατες θεομηνίες

Με το Γ.Γ. Υποδομών & Μεταφορών κ.Γ.Καραγιάννη συναντήθηκε , στην Αθήνα, ο Δήμαρχος Πλατανιά κ.Γιάννης Μαλανδράκης.

Η συνάντηση είχε κριθεί αναγκαία, μετά την ενημέρωση που είχε κάνει ο Δήμαρχος στη Βουλευτή Χανίων κα Μπακογιάννη πρόσφατα και η οποία διέκρινε την αναγκαιότητα να υπάρξει πλήρης και εκτενής ενημέρωση του αρμόδιου Υπουργείου Υποδομών για όλα τα φλέγοντα θέματα του Δήμου, σχετικά με την αποκατάσταση ζημιών από τις πρόσφατες θεομηνίες.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, ο κ. Μαλανδράκης συζήτησε με το Γενικό Γραμματέα όλα τα θέματα των καταστροφών της δημοτικής οδοποιίας , των ενεργειών που έχει κάνει ο Δήμος , τις προεκτιμήσεις για τις μελέτες των έργων , καθώς και την ανάγκη να γίνουν εκτεταμένες γεωλογικές μελέτες στις κατολισθαίνουσες περιοχές με τη συνεργασία του Υπουργείου.  Επίσης συζητήθηκαν τα θέματα για την νέα γέφυρα στον Αλικιανό και την αποκατάσταση της ιστορικής γέφυρας του Κερίτη.

Από την πλευρά του Δήμου ζητήθηκε από τον κ. Καραγιάννη να εξετάσει το επείγον ζήτημα της ανάγκης συνεργασίας δήμου και Υπουργείου για την μελέτη και υλοποίηση των σύνθετων τεχνικά έργων που θα απαιτηθούν για την αποκατάσταση των δημοτικών υποδομών.

Ο Γ.Γ. κος Καραγιάννης, μετά την εκτενή ενημέρωση του, έδωσε οδηγίες σε υπηρεσιακούς παράγοντες να εξετάσουν όλα τα θέματα που συζητήθηκαν και δεσμεύτηκε ότι στο άμεσο διάστημα θα υπάρξει νεώτερη συνεργασία για όλα τα παραπάνω .

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook