Η Οργανωτική Επιτροπή του 1st Chania Cadets European Judo Cup 2019 και η Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο, ευχαριστούν θερμά όλους όσοι συμμετείχαν στο χορηγικό πρόγραμμα του διεθνούς τουρνουά που φιλοξενήθηκε στα Χανιά της Κρήτης. 

Με τη συμμετοχή, τη στήριξη, την προσφορά και τις ευγενικές χορηγίες τους συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχημένη διοργάνωση, η οποία συγκέντρωσε αθλητές, αθλήτριες και επισήμους από συνολικά 23 χώρες. 

Με τη χορηγική συνεισφορά τους, έδειξαν την αγάπη της τοπικής κοινωνίας στον αθλητισμό και στα αθλητικά γεγονότα που φιλοξενούνται στην πόλη τους και τα οποία την διαφημίζουν στα πέρατα του κόσμου. Τους ευχαριστούμε και πάλι θερμά και πιστεύουμε ότι αυτή η συνεργασία θα συνεχισθεί και στο μέλλον. 

Μεγάλοι χορηγοί της διοργάνωσης είναι η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ, ο ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ, το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΧΑΝΙΩΝ (ΕΒΕΧ) και η ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΝΟΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ. Χορηγοί ακτοπλοϊκής μετακίνησης είναι η ANEK LINES και η BLUE STAR FERRIES. 
Συνδιοργανωτής του προπονητικού καμπ είναι το ΝΠΔΔ ΔΗΜΟΥ ΠΛΑΤΑΝΙΑ. 

Επίσης ευχαριστούμε την Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών Δήμου Χανίων για την προσφορά και την βοήθειά τους στη διοργάνωση.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook