Με τσικουδιές και selfie υποδέχτηκαν τον τέως Πρωθυπουργό στα Χανιά Στόχος της περιοδείας η εγγραφή  νέων μελών στον ΣΥΡΙΖΑ μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας  isyriza.gr 

Με κεντρικό σύνθημα «Πάρε τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια σου»,  συνεχίζονται και στην Κρήτη  οι περιοδείες του προέδρου του κόμματος Αλέξη Τσίπρα προκειμένου να ενημερώσει τους πολίτες για το νέο εγχείρημα που αποσκοπεί στην εγγραφή νέων μελών μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας isyriza.gr.

Λίγο πριν τις 11:30 ο τέως Πρωθυπουργός επισκέφτηκε το Κολυμπάρι, όπου τον υποδέχτηκαν θερμά πρώην βουλευτές, στελέχη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ και ντόπιοι που συνομίλησαν μαζί του για τα προβλήματα της περιοχής.

Ο Αλέξης Τσίπρας, ευδιάθετος και χαλαρός, απηύθυνε «δημοκρατικό κάλεσμα για ένταξη στον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία», με στόχο να γίνει και πάλι ο ΣΥΡΙΖΑ ένα κόμμα μαζικό, λαϊκό με ρίζες μέσα στην κοινωνία όπως τονισε, μέσα στο οποίο η σχέση του κόμματος με τον πολίτη θα είναι αναβαθμισμένη.

Ο κ. Τσίπρας στην ομιλία του τόνισε ότι, «κάνουμε μια μεγάλη καμπάνια να συναντήσουμε τον κόσμο που οκτώ χρόνια τώρα μας στηρίζει, δίνει τις μάχες στο όνομα του ΣΥΡΙΖΑ, μάχες πολλές φορές ιστορικής σημασίας, με νίκες μεγάλες και με ήττες -έτσι είναι η ζωή έχει και νίκες έχει και ήττες, έχει ανηφόρες έχει και κατηφόρες- να συναντήσουμε αυτόν τον κόσμο και να του πούμε ότι “κοίτα να δεις, εμείς δεν θέλουμε να είσαι απλά ψηφοφόρος και χειροκροτητής στις συγκεντρώσεις, θέλουμε να μοιραστούμε την ευθύνη, να συγκροτήσουμε μια μεγάλη, πλειοψηφική παράταξη, της προόδου, μια μεγάλη δημοκρατική παράταξη της Αριστεράς”».

Επίσης, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπογράμμισε, «δεν είναι απλό πράγμα στις μέρες μας, αλλά αξίζει τον κόπο να το κάνουμε, γιατί θέλουμε τα μέλη της παράταξης, τα μέλη του νέου ΣΥΡΙΖΑ να έχουν μερίδιο και δικαίωμα και στις αποφάσεις. Η μεγάλη εμπειρία που αποκτήσαμε από τη διακυβέρνηση θέλουμε να μετατραπεί σε σοφία και σε σχέδιο για την επόμενη μέρα».

Παράλληλα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επεσήμανε: «Αργά ή γρήγορα θα φανούν οι μεγάλες διαφορές και οι συγκρίσεις θα είναι εξαιρετικά ευνοϊκές για εμάς και αρνητικές για τη σημερινή κυβέρνηση. Δεν χρειάζεται να πω πολλά γι’ αυτά. Τις πρώτες 100 μέρες ήδη βλέπετε διαφορές».

Ο τέως Πρωθυπουργός στη συνέχεια μετέβη στις Μουρνιές, όπου και εκεί η υποδοχή από κατοίκους ήταν ενθερμη και συνοδεύτηκε από τσικουδιά, φωτογραφίες, selfie, εκπλήξεις.

Γέλιο μεταξύ των παρευρισκομένων προκάλεσε και η κίνηση ενός κατοίκου που έδειξε στον Αλέξη Τσίπρα, φωτογραφία σε κάδρο που απεικόνιζε τον ίδιο σε παλαιότερη επίσκεψη του στα Χανιά 

Το απόγευμα στις 19:30, ο Αλέξης Τσίπρας θα επισκεφτεί τα Σφακιά και συγκεκριμένα το Καψοδάσος.

Την Τρίτη 22 Οκτωβρίου ο Αλέξης Τσίπρας θα επισκεφτεί  περιοχές του Ρεθύμνου σύμφωνα με το εξής πρόγραμμα:

10:30: Σελλιά, Αγίου Βασιλείου.
12:30:  Πέραμα, Μυλοποτάμου στην Κεντρική Πλατεία.
19:30:  Πλατεία Σοχώρας στην πόλη του Ρεθύμνου 

Σύμφωνα με πληροφορίες ανάλογη περιοδεία αναμένεται να κάνει ο Αλέξης Τσίπρας τον Νομέμβριο σε Ηράκλειο και Λασίθι.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook