Συζητήθηκαν θέματα συνεργασίας των τριών Ιδρυμάτων, σε ακαδημαϊκό και ευρυνητικό επίπεδο.

Το Σάββατο 02 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε στα Χανιά συνάντηση του Δ/ντή του Μεσογειακού Αγρονομικού Ινστιτούτου Χανίων (ΜΑΙΧ) Δρ Γ. Μπαουράκη, με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής (ΠΑΔΑ), καθ. Παναγιώτη Ε. Καλδή, τον Καθ. Κ. Ζοπουνίδη, Ακαδημαϊκό Audencia Business School, France και Δ/ντή Εργαστηρίων Ανάλυσης Δεδομένων και Πρόβλεψης και Συστημάτων Χρηματοοικονομικής Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης, τον Επίκ. Καθ. Σιάκα Σπυρίδων Τμ. Γραφιστικής και Οπτικής Επικοινωνίας του ΠΑΔΑ, και τον Επικ. Καθ. Πολυτεχνείου Κρήτης, Γ. Ατσαλάκη.

Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν στην προοπτική ανάπτυξης συνεργασίας μεταξύ των τριών Ιδρυμάτων σε ακαδημαϊκά και ερευνητικά θέματα και συγκεκριμένα σε αναφορά με την εκπόνηση διδακτορικών διατριβών, την οργάνωση θερινών σχολείων στο ΜΑΙΧ, την υλοποίηση κοινών ερευνητικών δράσεων κυρίως εστιασμένων στη στρατηγική προώθησης αγροτικών προϊόντων υψηλής προστιθέμενης αξίας με τη χρήση ψηφιακών εργαλείων μάρκετινγκ και εμπορίας.

Ο κ. Καλδής τέλος εξέφρασε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ετήσια μελέτη των χαρακτηριστικών, τάσεων και της δυναμικής του τουρισμού στη Δυτ. Κρήτη, που πραγματοποιείται με τον συντονισμό του ΜΑΙΧ και σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Ν. Χανίων, την Περιφέρεια Κρήτης, το Δήμο Χανίων, το Εργαστήριο Συστημάτων Χρηματοοικονομικής Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης, το Επιμελητήριο Χανίων και το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος – Τμ. Δυτικής Κρήτης.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook