Δημιουργήθηκαν προβλήματα σε Κίσαμο και Πλατανιά.

Είναι δεδομένο πλέονότι τα Χανιά δεν έχουν μια σταθερή καιρική “ροή”. Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν με τον καιρό στα Χανιά. Μέσα στην ίδια ημέρα το κλίμα αλλάζει με εντυπωσιακό ρυθμό και μόνο μέσα σε μερικές ώρες.

Έντονα είναι τα καιρικά φαινόμενα στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, με βροχοπτώσεις και καταιγίδες να συνδυάζονται χωρίς ωστόσο να έχουν διαπιστωθεί μέχρι τώρα, κάποια ιδιαίτερα προβλήματα.

Είναι δε χαρακτηριστικό για να αποδειχτεί η μεταβλητότητα του καιρού στα Χανιά ότι δεν υπήρχε από την ΕΜΥ κανένα σήμα στους Δήμους της ΠΕ Χανίων ότι ο καιρός θα παρουσιάσει το απόγευμα της Κυριακής, τέτοια αλλαγή. 

Μιλώντας το flashnews.gr με τον Δήμαρχο Πλατανιά Γιάννη Μαλανδράκη (ο οποίος επέστρεφε από τις εκλογές της ΠΕΔ Κρήτης) μας ανέφερε ότι τα καιρικά φαινόμενα στον Δήμο Πλατανιά είναι έντονα, ειδικά στα Νότια, ενώ του αναφέρθηκε διακοπή ρεύματος στον Σέμπρωνα.

Στην Κίσαμο απο την άλλη υπάρχει πρόβλημα στην κυκλοφορία για όσους κινούνται νοτιοδυτικά του Δήμου και ειδικά έξω από τον Κάμπο. Σύμφωνα με το sadentrepesai στα Φαλάσαρνα, στο Σφηνάρι, στο Στόμιο, στο Λούχι και στους Μύλους τα προβλήματα είναι πολλά και χρειάζεται μεγάλη προσχή.

(Φώτο: Στέλιος Θεοωράκης)

(Φώτο: Κ. Μαρακάκη)

Προβλήματα μάλιστα υπάρχουν και στο Έλος αφού πλημμύρισε ο ποταμός στους Μύλους. Ήδη, συνεργεία τα Δήμου Κισσάμου σπεύδουν σε διάφορα σημεία.

Σύμφωνα πάντως με την ΕΜΥ, τα φαινόμενα στα Χανιά αναμένεται να εξασθενήσου προς το βράδυ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook