Ευχαριστίες από τους οικείους του παιδιού

Εθελοντές του Σώματος Σαμαρειτών Διασωστών & Ναυαγοσωστών του Περιφερειακού Τμήματος Χανίων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων και στήριξης Ατόμων με ειδικές ανάγκες «Αγάπη Φροντίδα Ζωής» παρέδωσαν την Τετάρτη 6/11/2019 στον  Γιώργο μας και στον χώρο του 2ου ειδικού Νηπιαγωγείου/Δημοτικού σχολείου ένα αναπηρικό αμαξίδιο της εταιρίας Rehab Care, που δώρισαν στον ίδιο.

Οι οικείοι του μικρού Γιώργου   Με την ευκαιρία να ευχαριστήσουμε όλο το βοηθητικό προσωπικό και θεραπευτές του 2ου ειδικού Νηπιαγωγείου Χανίων και τις νηπιαγωγούς του Βασιλεία Χατζόγλου και Ανδριάνα Κουμαρτζάκη. Ιδιαιτερως να ευχαριστήσουμε θερμά την Αντιγόνη Μαρτίνη που τα τελευταία τρία χρόνια έχει το Γιώργο σαν δικό της παιδί, την περσινή νηπιαγωγό του Αλεξάνδρα Αρτσιδάκη και την Ελίνα Ζωιδάκη που ξεκίνησε την προσπάθεια για τη δωρεά αυτή.

Να ευχαριστησουμε επισης και την εργοθεραπευτρια κυρια Μαρια Παπαδοπουλου για τη βοηθεια της και την προεδρο του Συλλογου “Αγαπη Φροντιδα Ζωης” κυρια Ουρανια Αθανασοπουλου και την αντιπροεδρο κυρια Βασιλικη Γιανναλη. Ο Θεός να τους έχει όλους καλά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook