Νεότερη ενημέρωση σχετικά με τη στρατιωτική γέφυρα στον Αλικιανό που λειτουργεί από χτες για να βοηθήσει στην κυκλοφορία.

Εξελίξεις προκύπτουν σχετικά με τη στρατιωτική γέφυρα Μπέλεϋ στον Αλικιανό που τέθηκε από χτες το πρωί σε λειτουργία (με απόφαση της Περιφέρειας Κρήτης), για να δώσει -όπως φαίνεται μόνιμη λύση- στην προσβασιμότητα των κατοίκων της περιοχής και όχι μόνο, μολονότι το “μποτιλιάρισμα” και η ταλαιπωρία των κατοίκων είναι τεράστια.

Σήμερα το πρωί οι κάτοικοι της περιοχής ενημερώθηκαν από τον εργολάβο (που έχει αναλάβει το έργο) ότι από την Παρασκευή (15/11) νωρίς το πρωί, έως το Σάββατο (16/11) το μεσημέρι θα κλείσει η γέφυρα και δεν θα μπορεί να γίνεται διέλευση των οχημάτων, διότι θα πραγματοποιηθούν εργασίες περιμετρικά της γέφυρας και ασφαλτοστρώσεις (τοποθεσία Μέσα Βλάτος). 

Μετά τη χτεσινή κακοκαιρία, οι δρόμοι πέριξ της γέφυρας έχουν “χαλάσει”, υπάρχουν παντού λακκούβες και έχουν καταστεί επικίνδυνοι για τα οχήματα. Μάλιστα υπήρχε μια υπόβαση στο συγκεκριμένο σημείο η οποία έχει φύγει και η οποία θα επανατοποθετηθεί, πριν ασφαλτοστρωθεί ο δρόμος πέριξ της γέφυρας.

Για το γεγονός αυτό έχει ενημερωθεί ο Δημος Πλατανιά, ενώ οι φορείς της περιοχής (τοπικοί, πολιτιστικό σύλλογος κτλ) συνιστούν υπομονή στους κατοίκους που θα ταλαιπωρηθούν για το διάστημα από την  Παρασκευή το πρώι έως το Σάββατο το μεσημέρι.

Σε εκείνο το χρονικό διάστημα που θα πραγματοποιούνται οι εργασίες, η διέλευση θα γίνεται από Σκινέ, Φουρνέ, Κουφό και Πατελάρι. Σε Σκινέ και Πατελάρι ωστόσο, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή λόγω εργασιών που πραγματοποιούνται εκεί και το οδικό δίκτυο σε διάφορα σημεία είναι εξαιρετικά επικίνδυνο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook