Έφτιαξαν την πρόχειρη διάβαση για να περνούν τα οχήματα του εργολάβου. Ο εργολάβος στρώνει το δρόμο με υπόβαση.

Από τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα έχουν ξεκινήσει οι εργασίες για να ολοκληρωθεί ο δρόμος με υπόβαση πριν τη στρατιωτική γέφυρα Μπέλεϋ στον Αλικιανό. Μάλιστα, το συνεργείο του εργολάβου ξαναέφτιαξε προσωρικά την πρόχειρη διάβαση (που είχαν φτιάξει οι κάτοικοι της περιοχής) για να περνούν τα φορτηγά, ώστε να πραγματοποιούν τις εργασίες για την τοποθέτηση υπόβασης στο δρόμο. Οι πρώτες εκτιμήσεις ανέφεραν ότι γύρω στις 8 το πρώι ο δρόμος θα δινόταν κανονικά στην κυκλοφορία, χωρίς ωστόσο να έχει συμβεί αυτό ακόμα.

Να τονιστεί ότι μόλις ολοκληρωθούν οι εργασίες, η πρόχειρη διάβαση θα καταστραφεί ξανά. Χρησιμοποιείται προσωρινά από τα συνεργεία του εργολάβου γιατί τα φορτηγά δεν μπορούσαν να περάσουν μέσω της γέφυρας Μπέλεϋ.

Ως γνωστόν και όπως ενημερώθηκε έγκαιρα χτες το flashenws.gr μηχανικός της περιφέρειας δεν εγκρίνει ακόμα την ασφαλτόστρωση και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτό θα γίνει την επόμενη εβδομάδα,ο εργολάβος ωστόσο θα ρίξει στους δρόμους υπόβαση προκειμένου να δοθεί από το πρωί η γέφυρα στην κυκλοφορία.

Οι κάτοικοι της περιοχής τονίζουν ότι η γεφυρα είναι ακατάλληλη για τον ογκο των οχηματων που διέρχονται απο το σημειο και ότι δεν υπαρχει σχεδιασμος απο την Περιφερεια, ούτε για φωτισμό. Οι κάτοικοι διερωτώνται γιατί ο μηχανικός δεν αφήνει να πέσει άσφαλτος στο σημείο.

Οι κάτοικοι της περιοχής ζητούν δίπλα στην ήδη υπάρχουσα γέφυρα Μπέλεϊ να κατασκευαστεί ακόμα μία, ώστε να διευκολύνεται η διέλευση αφού το μποτιλιάρισμα είναι έντονο, με την ύπαρξη μόνο μίας γέφυρας.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook