Μετά τα Χανιά ο Απόλλων Σμύρνης υποχρέωσε σε ήττα με 1-0 και τον Πλατανιά στα Περιβόλια, για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος. 

Ο Μαρκόφσκι στο 59′ πέτυχε το γκολ που έκρινε τον νικητή και έφερε τον εκ Σμύρνης σύλλογο μόνο πρώτο στον βαθμολογικό πίνακα της Super League 2. 

Στο 16′ ο Χουάντερσον μπλόκαρε την κεφαλιά του Λουκίνα και στο 33′ απέκρουσε τη σέντρα-σουτ του Ποζατζίδη. Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας είχε “απάντηση” και στην εκτέλεση φάουλ του Ποζατζίδη, αποκρούοντας σε κόρνερ.

Στο 49′ ο Πλατανιάς είχε τη σημαντικότερη ευκαιρία του όταν ο Μιγκέλ βρέθηκε σε θέση βολής και σούταρε αλλά σωτήρια για τον Απόλλωνα ο Ζησόπουλος έβαλε το πόδι του και έδιωξε. Τρία λεπτά μετά καταγράφηκε  πρώτη απειλητική στιγμή για τον Απόλλωνα στο παιχνίδι με τον Μπεντινέλι να σουτάρει και την μπάλα να κοντράρει στον Ρεβυθόπουλο, για να εκτιναχτεί ο Γκοτ και να αποκρούσει σε κόρνερ. 

Στο 59′ από ωραία συνεργασία των παικτών του Απόλλωνα ο Βάρκας συγκράτησε την μπάλα και έκανε τη σέντρα για τον Μαρκόφσκι, που με κεφαλιά έστειλε την μπάλα να περάσει τη γραμμή του τέρματος παρά την προσπάθεια του Μποσέτι να απομακρύνει. 

Στο 63′ ξανά ο Μιγκέλ βρέθηκε σε θέση βολής αλλά ο Μπέλιτς έσωσε τον Απόλλωνα απομακρύνοντας. Στο 67′ ακυρώθηκε το γκολ του Λουκίνα ως οφσάιντ, μετά από εκτέλεση φάουλ του Ποζατζίδη.  Τελευταία προσπάθεια για τον Πλατανιά στο 90+1′ όταν ο Μποζατζίδης έβγαλε τη σέντρα και ο Μποσέτι δεν μπόρεσε να πιάσει την κεφαλιά.

Διαιτητής: Καδδάς (Αχαΐας)
Βοηθοί: Βεργέτης (Αρκαδίας) – Γεωργακόπουλος (Πειραιά)
4ος διαιτητής: Βλάχος (Ανατολικής Αττικής)
Κίτρινες κάρτες: Καραγκούνης (17’), Λαγός (43’), Ρουσσάκης (54’), Λουκίνας (66’), Μαρκόφσκι (68’), Χουάντερσον (88’)

Πλατανιάς (Γιάννης Τάτσης): Γκοτ, Ποζατζίδης, Ρεβυθόπουλος, Ρουσσάκης (72’ Παπαδόπουλος), Τσαμούρης (83’ Λεωνιδόπουλος), Καραγκούνης (72’ Ουές), Μποσέτι, Νίλι, Λεϊρία, Λουκίνας, Μιγκέλ.

Απόλλων Σμύρνης (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Χουχούμης (19’ λ.τρ. Βιτλής), Κύργιας, Λαγός, Μπεντινέλι, Βάρκας, Ζησόπουλος, Μαρκόφσκι, Πατράλης (58’ Ιριτιέρ), Γιαννιτσάνης (80’ Βαφέας), Μπλάζιτς.

Τα πλάνα του αγώνα:

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook