Ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση των δρόμων από και προς την στρατιωτική γέφυρα του Αλικιανού

Στην κυκλοφορία δόθηκε από το απόγευμα της Τρίτης η στρατιωτική γέφυρα Μπέλευ στον ποταμό Κερίτη στο ύψος του Αλικιανού καθώς ο εργολάβος ολοκλήρωσε την ασφαλτόστρωση των δρόμων που κατασκευάστηκαν προκειμένου να συνδέεται ο δρόμος προς Φουρνέ με τον δρόμο  του Αλικιανού.

Επειδή η στρατιωτική γέφυρα είναι μονής κυκλοφορίας τοποθετήθηκαν και φωτεινοί σηματοδότες, όπως είχε γίνει και με την γέφυρα του Ιάρδανου στο ύψος του Πλατανιά.

Οι οδηγοί πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί σε ότι αφορά στην τήρηση των φωτεινών σηματοδοτών για να μην δημιουργηθούν προβλήματα.

Όμως επειδή η οδική κυκλοφορία είναι πολύ μεγάλη, είναι σίγουρο πως η συγκεκριμένη γέφυρα μπορεί να εξυπηρετεί τον κυκλοφοριακό φόρτο, μόνο ως έκτακτη ανάγκη και άμεσα – όπως έχει ζητήσει και ο Δήμαρχος Πλατανιά Γιάννης Μαλανδράκης, αλλά και όλοι οι φορείς της περιοχής, – πρέπει να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την κατασκευή σύγχρονης κανονικής γέφυρας.

Και φυσικά, αναμένεται και η δρομολόγηση της ανακατασκευής της ιστορικής γέφυρας του Κερίτη που κατέρρευσε στην θεομηνία του περασμένου Φεβρουαρίου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook