Ο στίχος “ό,τι αρχίζει ωραίο τελειώνει με πόνο” του γνωστού άσματος φαίνεται ότι ταιριάζει… γάντι στη σχέση Πλατανιά και Βασίλη Αμανατίδη. 

Εδώ και λίγες ημέρες έχει παρθεί η απόφαση για απόλυση του τεχνικού διευθυντή, ο οποίος από την πλευρά του απέστειλε εξώδικο στην ΠΑΕ Πλατανιάς. 

Σύμφωνα με πληροφορίες στο εξώδικο ο Β. Αμανατίδης κάνει λόγο για προφορική και μόνο απόλυση και για προσβλητική συμπεριφορά προς το πρόσωπό του, αναφέροντας τον αποκλεισμό του από την αποστολή για Λιβαδειά και μεταξύ άλλων και την αλλαγή κλειδαριάς στα γραφεία της ΠΑΕ.

Συνεχίζοντας ο μέχρι πρότινος τεχνικός διευθυντής της ομάδας σε αρκετά σημεία του εξώδικου θέτει τις υπηρεσίες του στη διάθεση της ομάδας παρά την απόλυσή του, η οποία τονίζει ο ίδιος ότι είναι προφορική και δεν υπάρχει έγγραφη απόφαση του Δ.Σ. Ο Β. Αμανατίδης κάνει λόγο για υπαιτιότητα του Πλατανιά για τη μη συνέχιση της συνεργασίας και ενημερώνει ότι υπάρχουν οφειλές της ΠΑΕ, που αφορούν το σπίτι στο οποίο διαμένει, αλλά και οφειλόμενα για την παρουσία του στην ομάδα. 

Παράλληλα δηλώνει την παραίτησή του από τη θέση του β’ αντιπροέδρου της ΠΑΕ και ζητάει να προχωρήσει η ΠΑΕ στη σύνταξη σχετικού πρακτικού και κλείνοντας αναφέρει ότι επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμά του.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook