Η Δημοτική Αρχή εξέθεσε την άποψή της και τα σχέδιά της για το 2020 όσον αφορά τα αδέσποτα με πρωτοπόρες δράσεις γεγονός που συνάντησε την επιδοκιμασία όλων των φιλοζωικών φορέων

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν τα θέματα που αφορούν τη διαχείριση των αδέσποτων ζώων όπου συμφωνήθηκε από κοινού η στενότερη και πιο εποικοδομητική συνεργασία μεταξύ φιλοζωικών και δήμου καθώς επίσης ορίστηκε και η νέα πενταμελής επιτροπή διαχείρισης.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο δήμαρχος κος Χ.Κουκιανάκης, ο υπεύθυνος διαχείρισης κος Σ.Σταυρουλάκης, η πρόεδρος «Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας» κα Ν.Μπομπολάκη και η αντιπρόεδρος Φιλοζωικού Συλλόγου Χανίων η «Προστασία των Ζώων» κα Σ.Κοτσιφάκη, οι εκπρόσωποι των σωματείων ARIA κος Γ.Κώτσος και Melanie Jane Moore, οι εκπρόσωποι του σωματείου «Τhe Cats Pyjamas Rescue» κα Jackie και Ι.Ξαμωνάκης.

Η Δημοτική Αρχή εξέθεσε την άποψή της και τα σχέδιά της για το 2020 όσον αφορά τα αδέσποτα με πρωτοπόρες δράσεις γεγονός που συνάντησε την επιδοκιμασία όλων των φιλοζωικών φορέων.

Ταυτόχρονα οι φιλοζωικοί φορείς εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την ευαισθησία προς τα ζώα  του εκπροσώπου του Δήμου που θα τεθεί και επικεφαλής της 5μελους Επιτροπής κ. Σ. Σταυρουλάκη , που βεβαίως αντικατοπτρίζει την πολιτική της Δημοτικής Αρχής και του Δημάρχου κ. Χ. Κουκιανάκη 

Η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει την πολιτική της  και θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την όσο το δυνατόν αποτελεσματικότερη διαχείριση.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τη δέσμευση όλων των παρευρισκόμενων για μια πιο δημιουργική και αποτελεσματική συνεργασία.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook