Ένα περιστατικό τροχαίου με εγκατάλειψη σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στα Χανιά 

Ο Γιώργος Παπαδάκης, ο οποίος συμμετέχει στο διοικητικό συμβούλιο του ΔΗΠΕΘΕΚ και στη δευτεροβάθμια σχολική επιτροπή, με την παράταξη του Παναγιώτη Σημανδηράκη, καταγγέλει τον ασυνείδητο οδηγό που τον τράκαρε και στη συνέχεια εξαφανίστηκε. 

Όπως τονίζει, το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Σολωμού, χθες το απόγευμα, όταν περίμενε στην ουρά με το δίκυκλο του για να ανάψει το φανάρι. Ξαφνικά ένας οδηγός με ένα παλιό αυτοκίνητο τον χτύπησε από πίσω, ενώ στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή. 

“Είναι όμως ακόμα πιο συγκλονιστικό όταν μέσα στην αγωνία σου αν έχεις πάθει κάτι, προσπαθώντας να δεις τις πινακίδες του σαράβαλου που έπεσε πάνω σου από πίσω, να συνειδητοποιείς ότι ο “τύπος” γκαζώνει και φεύγει με χίλια, για να μην προλάβεις να δεις τις τελείως ξεθωριασμένες πινακίδες του…

Είναι εξίσου συγκλονιστικό όταν βλέπεις ότι ο οδηγός που ήταν μπροστά και το είδε, φεύγει για να μην τρέχει σε καταθέσεις κλπ…

Υπόλευκο μικρό παλιό σεντάν με Αρ. κυκλοφορίας ΥΧΤ….

Ευχαριστώ τα παιδιά της τροχαίας που ήρθαν αμέσως και κατέγραψαν το περιστατικό…είστε τυχερός που είπαν που δεν έχετε σπάσει κάτι.. εμείς ζούμε αυτήν την εγκατάλειψη σε τροχαίο… καθημερινά!

Η μέση βέβαια ακόμα πονάει κι ας μην φαίνεται κάτι να έσπασε…όσο για τα σπασμένα πλαστικά και τον σπασμένο πίσω προφυλακτήρα … είναι το λιγότερο”. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook