Ο ΟΦ Ιεράπετρας πήρε βαθμολογική ανάσα με το ξεκούραστο “τρίποντο” απέναντι στον Ιάλυσο, έπειτα από την απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου. 

Ο αγώνας που δεν έγινε στις 5 Ιανουαρίου λόγω μη προσέλευσης του Ιάλυσου, που υποστήριξε ότι δεν υπήρχαν διαθέσιμα εισιτήρια για το ταξίδι στην Κρήτη, κατακυρώθηκε με σκορ 3-0 για τον ΟΦΙ.

Η ανακοίνωση της ομάδας έχει ως εξής:

Τον αγώνα ΟΦΙ – ΙΑΛΥΣΟΣ κατοχύρωσε πριν λίγο η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ στον ΟΦΙ αφού δεν πείσθηκε ότι ο Ιάλυσος δεν μπορούσε να έρθει στις 5 Ιανουαρίου στην Ιεράπετρα.

Πάμε για την νίκη την Κυριακή με την Τρίγλια να προσθέσουμε έξι πόντους σε ένα Σαββατοκύριακο , για να οριοθετήσουμε και ανάλογα τους στόχους μας.

Αναλυτικά οι αποφάσεις του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου:

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β Εθνικής Κατηγορίας έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ χρηματική ποινή ύψους δυο χιλιάδων (2.000) ευρώ (αγώνας με ΠΑΕ Τρίγλια, 12η αγωνιστική)

ΤΙΜΩΡΕΙ την ΠΑΕ ΙΑΛΥΣΟΣ με απώλεια του αγώνα με την ΠΑΕ Ο.Φ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ με τέρματα 0-3 και της επιβάλλει χρηματική ποινή ύψους τεσσάρων χιλιάδων (4.000) ευρώ.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook