Μία εβδομάδα πριν από την έναρξη των πλέι οφ η Επισκοπή έδειξε σε πολύ καλή κατάσταση, επικρατώντας με 5-2 του ΣΥΝΚΑ, που θα συμμετάσχει στα πλέι άουτ.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 14′ από σέντρα του Σουμπασάκη και κεφαλιά του Φουκαράκη, για να ισοφαρίσει στο 51′ ο Βαρουξάκης με πλασέ, έπειτα από κεφαλιά του Κόλα στο δοκάρι, σε κόρνερ του Μποτωνάκη. 

Στο 54′ ο Αργυρόπουλος με φάουλ “σημάδεψε” το δοκάρι, ενώ σο 59′ έγινε το 2-1 με σουτ του Σουμπασάκη. Στο 72′ ο Γκιόκας με πλασέ έκανε το 3-1 και δύο λεπτά μετά ο Τσόφλιος με κεφαλιά-“ψαράκι” από σέντρα του Πρίκα ανέβασε το σκορ στο 4-1. Στο 80′ ο Νάνι με πλασέ από μπαλιά του Αργυρόπουλου σημείωσε το 5-1, για να μειώσει στο 90′ ο Σοφούλης με πλασέ.

Επισκοπή (Γιάσμινκο Βέλιτς): Χανιωτάκης (82′ Μανιαδάκης), Ανδρικόπουλος (46’ Νάνι, 80′ Καλογεράκης), Λίμα (68’ λ.τ. Πρίκας), Καρβουνιάρης (70’ Ζήσης), Μπρίτο (75’ Ξεπαπαδάκης), Φουκαράκης (46’ Κέλι), Σουμπασάκης (75’ Ζαννάκης), Πολυχρόνης, Τσιριγώτης (70’ Γκιόκας), Δόρης (46’ Αργυρόπουλος), Πίσπας (46’ Τσόφλιος).

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ (Νίκος Μαθιουδάκης): Κασαπίδης, Παληγεώργος, Βαρδάκης, Λάμτσε, Γεωργούλης, Β. Μαθιουδάκης, Μποτωνάκης, Κόλα, Βεστάκης, Μποτωνάκης, Βαρουξάκης, Νικόλτσης.

Στο β’ ημίχρονο έπαιξαν και οι Σοφούλης, Τρικουνάκης, Αργυρουδάκης, Βλαχάκης, Βασιλάκης, Λαμπάκης, Σινγκ, Μαζιώτης, Μανωλακάκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook