Το τριήμερο 29 Φεβρουαρίου – 2 Μαρτίου οι εκδηλώσεις στην Παλαιόχωρα

Το Παλιοχωρίτικο Καρναβάλι, άνοιξε την αυλαία του στις 9 Φεβρουαρίου με το Party Έναρξης στο Καφέ Μπαρ Λιβυκόν, με ζωντανή μουσική από τον Valentino, τη Stella και το συγκρότημά τους, ανεβάζοντας το κέφι στα ύψη, σημαίνοντας την έναρξη του 29ου Παλιοχωρίτικου Καρναβαλιού.
 
Οι εκδηλώσεις συνεχίστηκαν με το  Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου και ολοκληρώθηκαν με την διεξαγωγή παραδοσιακών παιχνιδιών από μικρούς και μεγάλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους. 

Το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου αναμένουμε την μεγάλη παρέλαση, στην οποία 30 άρματα και πάνω από 3000 καρναβαλιστές, υπό τους ήχους του DJ Anonymous, θα παρελάσουν στους δρόμους της Παλαιόχωρας, δίνοντας γέλιο και χαρά στον κόσμο που θα παρευρεθεί. Τα πάρτυ θα συνεχιστεί στην πλατεία της Παλιόχωρας με τους DJ Stelios Diakrousis & Aristotle Manoudakis, μέχρι πρωίας. 

Την Κυριακή 1 Μαρτίου θα κάψουμε τον καρνάβαλο στην Σκάλα. Υπό τους ήχους του DJ Anonymous και την λάμψη των φαντασμαγορικών πυροτεχνημάτων, κέρασμα για όλους τους επισκέπτες και βράβευση της καλύτερης χειροποίητης στολής. Ακολουθεί live μουσική από τον Valentino, τη Stella και το συγκρότημά τους στο Καφέ Μπαρ Λιβυκόν. 

Καθαρή Δευτέρα στην παραλία Γραμμένο, δίπλα στην θάλασσα, σε συνδιοργάνωση με το Σύλλογο Κυριών και Δεσποινίδων Παλαιοχώρας, θα απολαύσουμε πλούσια σαρακοστιανά εδέσματα, θα πιούμε άφθονο τοπικό κρασί, θα χρωματίσουμε τον ουρανό με τους χαρταετούς μας και θα διασκεδάσουμε με τα παιχνίδια του κλόουν, υπό τους ήχους ενός άκρως διασκεδαστικού μουσικού προγράμματος. 

Σας περιμένουμε για να περάσουμε ένα αξέχαστο τριήμερο!

Σύλλογος Παλαιοχωρίτικου Καρναβαλιού 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook