Μετά από ψηφοφορία και με ευθύνη του κάθε άρματος και μεμονομένα των ίδιων των καρναβαλιστών, οι διοργανωτές αποφάσισαν να προχωρήσουν στην διεξαγωγή των καρναβαλικών εκδηλώσεων.

Ο Σύλλογος Παλαιοχωρίτικου Καρναβαλιού, σαν μη κερδοσκοπικός αυτόνομος σύλλογος μετά από έκτακτη συνέλευση που συγκροτήθηκε στις 27/02/20 και ώρα 13:30, τα μέλη του συλλόγου ψήφισαν κατά πλειοψηφία υπέρ της κανονικής διεξαγωγής του Καρναβαλιού στις 29/02/20 στις 18:30, όπως και στις 1/03/20 στις 20:00 το κάψιμο του καρνάβαλου και στις 2/03/20 στις 11:00 τα κούλουμα στην παραλία του Γραμένου.

Το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου αναμένουμε την μεγάλη παρέλαση, στην οποία 30 άρματα και πάνω από 3000 καρναβαλιστές, υπό τους ήχους του DJ Anonymous, θα παρελάσουν στους δρόμους της Παλαιόχωρας, δίνοντας γέλιο και χαρά στον κόσμο που θα παρευρεθεί. Τα πάρτυ θα συνεχιστεί στην πλατεία της Παλιόχωρας με τους DJ Stelios Diakrousis & Aristotle Manoudakis, μέχρι πρωίας. 

Την Κυριακή 1 Μαρτίου θα κάψουμε τον καρνάβαλο στην Σκάλα. Υπό τους ήχους του DJ Anonymous και την λάμψη των φαντασμαγορικών πυροτεχνημάτων, κέρασμα για όλους τους επισκέπτες και βράβευση της καλύτερης χειροποίητης στολής. Ακολουθεί live μουσική από τον Valentino, τη Stella και το συγκρότημά τους στο Καφέ Μπαρ Λιβυκόν. 

Καθαρή Δευτέρα στην παραλία Γραμμένο, δίπλα στην θάλασσα, σε συνδιοργάνωση με το Σύλλογο Κυριών και Δεσποινίδων Παλαιοχώρας, θα απολαύσουμε πλούσια σαρακοστιανά εδέσματα, θα πιούμε άφθονο τοπικό κρασί, θα χρωματίσουμε τον ουρανό με τους χαρταετούς μας και θα διασκεδάσουμε με τα παιχνίδια του κλόουν, υπό τους ήχους ενός άκρως διασκεδαστικού μουσικού προγράμματος. 

Σας περιμένουμε για να περάσουμε ένα αξέχαστο τριήμερο!

Πρόγραμμα Παλιοχωρίτικου Καρναβαλιού

Σάββατο 29/02 – 18:30
Μεγάλη Παρέλαση: Ακολουθεί ολονύχτιο πάρτυ στην πλατεία της Παλιόχωρας
Κυριακή 1/03 – 20:00
Κάψιμο Καρνάβαλου: Εκπλήξεις, βεγγαλικά και μουσικές νότες από τον Valentino, Stella και το συγκρότημά τους, σε συνδιοργάνωση με το Καφέ Μπαρ Λιβυκό.
Δευτέρα 2/03 – 11:00
Κούλουμα: Στην παραλία Γραμμένο σε συνδιοργάνωση του Συλλόγου Κυριών και Δεσποινίδων Κουντούρας

Χορηγός Επικοινωνίας είναι το Flashnews.gr.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook