Σαφής η εντολή της κυβέρνησης για πιο ασυτηρούς ελέγχους.

Η εντατικοποίηση των ελέγχων στους δρόμους, ως αποτέλεσμα της απόφασης της κυβέρνησης να απαγορεύσει την κυκλοφορία είναι πλέον εμφανής και στα Χανιά.

Οι έλεγχοι αφενός έχουν ενταθεί, αφετέρου έχουν πληθύνει και τα σημεία στα οποία πλέον η Αστυνομία πραγματοποιεί τους ελέγχους αυτούς, εντός και εκτός της πόλης των Χανίων και γενικότερα, σε όλο το εύρος του Νομού.

Χαρακτηριστικό ότι χτες το απόγευμα πραγματοποιούνταν έλεγχοι τόσο σε νέα σημεία, όπως για παράδειγμα στο “κρι-κρι” στην περιοχή του Κουμπέ (αρχή της λεωφόρου Σούδας), όσο και στα σημεία που από την αρχή του μέτρου απαγορεύσης υπήρχε έλεγχος, όπως στη “Χονολουλού” (φωτο). Εκεί ήταν πιο έντονος ο έλεγχος και μάλιστα διπλός.

Εξαιτίας αυτών δημιουργήθηκε ένα μίνι-μποτιλιάρισμα, ωστόσο η εξαιρετική συνεργασία αστυνομικών και οδηγών ΙΧ, δεν δημιούργησε, εν τέλει, κανένα πρόβλημα.

Αυτό που καθίσταται σαφές από την Αστυνομία είναι ότι, όσοι κυκλοφορούν στους δρόμους θα πρέπει να φέρουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά, είτε πρόκειται για “επαγγελματική βεβαίωση”, είτε για “μεμονωμένη μετακίνηση”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook