Τη δική της πρόταση για τον κρητικό όμιλο, με αφορμή την παγκρήτια σύσκεψη, καταθέτει με επίσημη ανακοίνωσή της η Παλαιόχωρα.

Η δευτεραθλήτρια Χανίων, που επιστρέφει στη Γ’ Εθνική μετά από έναν χρόνο, συμμετείχε στην παγκρήτια σύσκεψη με τετραμελή αντιπροσωπεία, στην οποία ήταν επικεφαλής ο πρόεδρος Σήφης Δελάκης. Ο ΑΟΠ ταυτίστηκε με τις προτάσεις που ακούστηκαν, αλλά κατέθεσε μία ημέρα μετά και τη δική του, που περιλαμβάνει τη φιλοξενία (από την παραμονή του αγώνα) όλων των ομάδων, την οποία κάθε φορά θα αναλαμβάνει ο γηπεδούχος και θα περιλαμβάνει διανυκτέρευση, σίτιση και το γεύμα λίγες ώρες πριν τον αγώνα. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Παλαιόχωρας έχει ως εξής:

Η ομάδα μας έδωσε το παρόν στην χθεσινή Παγκρήτια σύσκεψη των ομάδων του Κρητικού ομίλου της Γ’ Εθνικής με την παρουσία 4μελους εκπροσώπησης και με επικεφαλής τον προέδρο μας Σήφη Δελάκη.

Ευχαριστούμε θερμά για την υποδοχή, την περιποίηση και την γενικότερη φιλοξενία που προσέφερε απλόχερα σε όλους μας το ιστορικό σωματείο του Άρη Ρεθύμνου.

Ευχόμαστε η συγκέντρωση αυτή να γίνει θεσμός και κάθε χρόνο οι ομάδες που απαρτίζουν τον Κρητικό όμιλο, ακόμα και αν τα πρόσωπα των συμβουλίων τους αλλάξουν, να συνεχίσουν να συνεργάζονται και να αποτελέσουν πρότυπο και παράδειγμα για τους υπόλοιπους ομίλους της κατηγορίας αλλά και γενικότερα του ποδοσφαίρου μας.

Η ομάδα μας συμφωνεί απόλυτα με το σύνολο των προτάσεων που κατατέθηκαν και θα είναι δίπλα στην 8μελή επιτροπή που θα τρέξει την όλη προσπάθεια σε ότι της ζητηθεί.

Επίσης η συγκέντρωση αυτή μας έδωσε το ερέθισμα να προτείνουμε και άλλους τρόπους συνεργασίας, όπως το πιο σημαντικό και θεμέλιο χαρακτηριστικό των Κρητικών, που είναι η φιλοξενία.

Προτείνουμε την φιλοξενία με ανταπόδοση για όλα τα σωματεία, διανυκτέρευση και σίτιση την παραμονή του αγώνα και γεύμα πριν τον αγώνα και όλα αυτά με μηδενικό κόστος για την φιλοξενούμενη ομάδα.

Το θεωρούμε απόλυτα εφικτό και μια πρόταση που εξαρτάται καθαρά από εμάς, καθώς όλοι μας δραστηριοποιούμαστε στον τουρισμό (εστίαση, ξενοδοχεία).

Με αυτήν την πρόταση πιστεύουμε ότι θα δείξουμε σε όλους πιο ξεκάθαρα την συνεργασία, την σύμπνοια και την κοινή θέληση που γεννήθηκε στην χθεσινή συγκέντρωση από όλα τα σωματεία του ομίλου μας.

Ευχόμαστε ολόψυχα σε όλα τα σωματεία και τα προεδρεία των ΕΠΣ υγεία και καλή δύναμη για την δύσκολη συνέχεια.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook