Ο Αρης Σούδας συνεχίζει τις κινήσεις του για την ενδυνάμωση του ρόστερ εν όψει της συμμετοχής του στη Γ’ Εθνική. 

Θέλοντας να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο βασιζόμενο σε Χανιώτες ποδοσφαιριστές ο Αρης προχώρησε σε ακόμη μία προσθήκη με την απόκτηση του νεαρού ακραίου μπακ Χρήστου Μαρκουλάκη. Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής ξεκίνησε από τις ακαδημίες Νέων Χανίων/Κρ. Αστέρα, πέρασε από τα τμήματα υποδομής Ολυμπιακού, Ατρομήτου, Πλατανιά και συνέχισε σε ΣΥΝΚΑ και ΠΟΑ, έχοντας σημαντικές παραστάσεις από τη Γ’ Εθνική.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σε συμφωνία με τον Αρη έχει έρθει και ο πολύπειρος Χανιώτης τερματοφύλακας Αντώνης Συροκάκης. 

Η ανακοίνωση του Αρη έχει ως εξής:

«Ο Α.Π.Σ. Αρης Σούδας ανακοινώνει την ένταξη του ποδοσφαιριστή, Χρήστου Μαρκουλάκη, στο δυναμικό της ομάδας μας. Η διοίκηση και το προπονητικό μας επιτελείο καλωσορίζουν τον 21χρονο (7/6/99) ποδοσφαιριστή στον οποίο ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία για τη νέα χρονιά.

ΤΟ WHO IS WHO

Ο νέος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας θα αγωνιστεί για τρίτη φορά στην καριέρα του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, καθώς πέρσι ήταν στον Ατσαλένιο, ενώ έχει αγωνιστεί και στην ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ. Ο Μαρκουλάκης έχει περάσει με επιτυχία από τις ομάδες υποδομής του Ολυμπιακού, του Ατρόμητου και του Πλατανιά, αποτελώντας σε όλες ενεργό στέλεχος. Η θέση που αγωνίζεται είναι αυτή του ακραίου αμυντικού, έχοντας τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί και τα δύο του πόδια».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook