Βασκό θέμα η έλλειψη προσωπικού

Τις προηγούμενες μέρες επισκέφτηκε στον Άγιο Νικόλαο το γραφείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων νομού Λασιθίου, ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ του Νομού Λασιθίου Μανώλης Θραψανιώτης και συναντήθηκε με τον  Πρόεδρο της Ένωσης Γιώργο Καρτσάκη και τον Γενικό Γραμματέα Μιχάλη Σπυριδάκη.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων “στην συνάντηση που έγινε, συζητήθηκε το πρόβλημα της σοβαρής έλλειψης αστυνομικού προσωπικού στις υπηρεσίες της Δ.Α. Λασιθίου, την έλλειψη σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό και την αναγκαιότητα μεταστέγασης των Αστυνομικών υπηρεσιών Αγίου Νικολάου, Σητείας και Οροπεδίου.

Δόθηκε έμφαση ότι αν το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας δεν ενισχύσει με επιπλέον Αστυνομικούς την Διεύθυνση μας, δεν θα είναι δυνατή η στελέχωση για την επαναλειτουργία του Α.Τ. Νεάπολης. Επίσης συζητήθηκε ότι οι Αστυνομικοί της Χώρας μας στην περίοδο των μέτρων για την καταπολέμηση της εξάπλωσης του COVID-19, στάθηκαν για άλλη μία φορά στο ύψος τον περιστάσεων πλην όμως η πολιτεία μέχρι στιγμής δεν τους το έχει εμπράκτως αναγνωρίσει όπως έκανε σε εργαζομένους άλλων κλάδων .

Ο κ. Βουλευτής άκουσε με ενδιαφέρον τα προβλήματα που του τέθηκαν και τις θέσεις τις Ένωσης και δήλωσε την πρόθεση του να βοηθήσει, μεταφέροντας και αναδεικνύοντας αρμοδίως όλα τα ζητήματα που του τέθηκαν.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook