Σε εξέλιξη το σχέδιο αναβάθμισης του Ναυσταύθμου Κρήτης.

Με γοργούς ρυθμούς προχωρά το σχέδιο αναβάθμισης του Ναυστάθμου Κρήτης και μετακόμισης εκεί ενός μεγάλου μέρους του ελληνικού Στόλου.

Οι τουρκικές απειλές στην ανατολική και κεντρική Μεσόγειο δεν αφήνουν πλέον κανένα περιθώριο για εφησυχασμό και η ιδέα που έριξε προ ημερών “στο τραπέζι” ο Αρχηγός ΓΕΝ Στυλιανός Πετράκης που επισκέφθηκε πρόσφατα τον Ναύσταθμο, προκειμένου να επιθεωρήσει τις εγκαταστάσεις , τα πλοία σε επισκευή, τις πλωτές δεξαμενές και τις υποδομές ενδιαίτησης του προσωπικού, φαίνεται να βρίσκει απόλυτα σύμφωνο και τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Στρατηγό Κωνσταντίνος Φλώρος.

Στο πλαίσιο αυτό, ελληνικό υποβρύχιο βρέθηκε σήμερα το πρωί στον κόλπο της Σούδας, όπως φαίνεται στα αποκλειστικά πλάνα του Flashnews.gr, απόδειξη της ευρύτερης αναβάθμισης του Ναυστάθμου και ενίσχυσής του, λόγω των νέων συνθηκών που επικρατουν στην ευρυτερη περιοχή της Μεσογείου.

Δείτε το βίντεο:

Σημειώνεται ότι ο κρητικός αρχηγός ΓΕΝ Στυλιανός Πετράκης ήταν εκ των βασικών εισηγητών της αναβάθμισης του Ναυστάθμου Κρήτης απ’ όταν, μάλιστα ήταν Αρχηγός Στόλου. Τόνιζε ότι πρέπει ο μισός Στόλος να μετακομίσει εκεί ή να υπάρχουν οι υποδομές φιλοξενίας του μισού Στόλου, ανάλογα με τις επιχειρησιακές ανάγκες.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook