Buzz

Ο Τομ Χάρντι θα συνεχίσει να διαβάζει παραμύθια στα παιδιά (και στις μαμάδες)

στα 10

To είχε κάνει και παλιότερα και εν μέσω πανδημίας προσφέρθηκε να το ξανακάνει: ο Τομ Χάρντι θα διαβάζει τα βράδια παραμύθια στο παιδικό κανάλι του BBC, «CBeebies».

Ο Τομ Χάρντι θα συνεχίσει να διαβάζει παραμύθια στα παιδιά (και στις μαμάδες)

Το 2017, ανήμερα της γιορτής της μητέρας, ο Τομ Χάρντι εμφανίστηκε στο CBeebies για να κάνει ένα δώρο στις μαμάδες: να τις βοηθήσει να βάλουν τα παιδιά τους για ύπνο, διαβάζοντας την παιδική ιστορία «There's A Bear On My Chair». Είχαν ακολουθήσει φυσικά σχόλια στα σόσιαλ τύπου: «Εβαλα το μωρό νωρίς για ύπνο σήμερα. Μετά έβαλα σε μένα ένα ποτήρι κρασί κι άνοιξα να απολαύσω τον Τομ Χάρντι και το παραμύθι του...»

Θυμηθείτε το: Τομ Χάρντι μη σταματάς να μας λες παραμύθια

Tom Hardy bedtime stories 607 1

Σήμερα, εν μέσω της πανδημίας, οι παραγωγοί του CBeebies ζήτησαν στον Χάρντι να επιστρέψει, κι εκείνος δέχθηκε.

Ο 42χρονος πρωταγωνιστής θα διαβάζει παραμύθια στο παιδικό κανάλι του BBC από τις 27 Απριλίου έως την 1η Μαΐου - για μια ολόκληρη εβδομάδα.

Η επιλογή του: «Hug Me» (εμείς φταίμε τώρα;) της Σιμόν Σιραόλο, «Under the Same Sky» του Ρόμπερτ Βέσιο, «There’s a Tiger in the Garden» της Λίζι Στιούαρτ, «Don’t Worry, Little Crab» του Κρίς Χότον και «The Problem With Problems» των Ρέιτσελ Ρούνεί και Ζέχρα Χικς.

Tom Hardy bedtime stories 607 2

Τα επεισόδια γυρίστηκαν στον κήπο του σπιτιού του Τομ Χάρντι (ακολουθώντας αυστηρά όλες τις οδηγίες των ασφαλών αποστάσεων) και, όπως πάντα, μαζί του αγκαλιά θα βρίσκεται ο σκύλος του, Blue.

Το «Bedtime Stories» προβάλλεται καθημερινά στο CBeebies του BBC στις 18.50.

Aπολαύστε ένα δείγμα:


Διαβάστε περισσότερα: