Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018

Παρέμβαση Κοντογιάννη για την παραίτηση Σακελλαρίου: μία είναι η λύση για τους Δελφούς! ΕΝΑΣ κοινός συνδυασμός και ΓΡΑΠΤΕΣ εγγυήσεις... το εκλογικό σώμα του Ομφαλού της Γης, την δεύτερη Κυριακή εκλέγει δήμαρχο...!


   Δημόσια παρέμβαση ουσίας κάνει ο πρ. Πρόεδρος Δελφών Νίκος Κοντογιάννης. Στο προσωπικό του προφίλ στο fb εστιάζει στους πραγματικούς λόγους της υποτίμησης που δέχονται οι μοναδικοί  Δελφοί αλλά και στην μοναδική λύση:  ένας κοινός συνδυσμός, με
γραπτές εγγυήσεις! 


Η ΚΟΤΑ ΜΕ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΑΥΓΟ… 

   
   Τα τελευταία οκτώ χρόνια, από την “επιβολή” δηλαδή του Καλλικρατικού συστήματος στην αυτοδιοίκηση, το ΣΥΣΤΗΜΑ καθημερινά ασχημονεί, απαξιώνει, λοιδορεί, αμαυρώνει, την ιστορία του τόπου μας και τους ανθρώπους. 
   Η αντιμετώπιση αυτή, δεν έχει να κάνει με το όνομα του εκάστοτε Δημάρχου, του νέου Δήμου Δελφών, αλλά με την λογική του αριθμού των ψηφοφόρων. 
   Μικρός ο αριθμός των ψηφοφόρων, μικρή και η ανταποδοτική προσφορά του Δημάρχου προς αυτούς… 
  
   Ήρθε η ώρα λοιπόν, ενωμένοι να δώσουμε μια βροντερή απάντηση σε όλους αυτούς. ΕΝΑΣ συνδυασμός στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, με συγκεκριμένες Γ Ρ Α Π ΤΕ Σ δεσμεύσεις από τον Δήμαρχο που ΟΛΟΙ μαζί θα στηρίξουμε. 

   1. Επιστροφή στην κοινότητα των ανταποδοτικών φόρων, περίπου 200.000 κατ έτος. 
2. Ετήσιο τεχνικό πρόγραμμα 200.000 Ευρώ 
3. Επιστροφή στην κοινότητα του ανταποδοτικού τέλους παρεπιδημούντων, που αφορά στην προβολή και διαφήμιση του τόπου μας. 
4. Οικονομολόγο και Μηχανικό, προκειμένου να γίνουν οι αναγκαίες μελέτες.
 5. Στελέχωση της κοινότητας με τρεις υπαλλήλους, Ληξίαρχο, Ταμία, ΟΓΑ
 6. Στελέχωση του ΚΕΠ με δυο υπάλληλους.
 7. Επιστροφή στην κοινότητα, τόσο του ανθρώπινου δυναμικού όσο και του τεχνικού εξοπλισμού, που σήμερα βρίσκονται αλλού… 
8. Στελέχωση του γραφείου πληροφοριών με δυο υπαλλήλους, σε βάρδιες 
9. Στελέχωση του Μουσείου Σικελιανού με υπάλληλο. 
10. Στελέχωση της υπηρεσίας καθαριότητας με πέντε υπαλλήλους.
 11. Στελέχωση της κοινότητας με μόνιμο υδραυλικό και ηλεκτρολόγο. 
12. Αποδέσμευση της πόλης από την Δ.Ε.Υ.Α , δεδομένου ότι διαθέτουμε δική μας πηγή υδροδότησης και δεν μας υδρεύει η Ε.Υ.Δ.Α.Π.

   Τα τελευταία 8 χρόνια, η εισφορά των Δελφών, στον νέο Δήμο, από ύδρευση, αποχέτευση, ηλεκτροφωτισμό και φόρο παρεπιδημούνταν, ξεπέρνα το 1.500. 000 Ευρώ!

   Η εσωστρέφεια και οι προσωπικές φιλοδοξίες, μόνο κακό έφεραν στο τόπο μας. 
  Ας κάνουμε λοιπόν αυτό που πραγματικά αξίζει στον τόπο μας!!! 
   Διότι οι 700 ψηφοφόροι την πρώτη Κυριακή δεν είναι σημαντικοί, την δεύτερη Κυριακή όμως… εκλέγουν τον Δήμαρχο!!!...

2 σχόλια:

  1. Δεν είναι μόνο οι αιρετοί που τα έχουν διαλύσει όλα. Έχουν πάρει φόρα και οι υπάλληλοι με την μετριότητά τους και την ανέλεγκτη αδιαφορία τους που επιβαρύνουν την ήδη άσχημη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο Δήμος Δελφών. Και μέχρι να καταλάβουν Δήμαρχοι και Αντιδήμαρχοι τι τους συμβαίνει ξαφνικά αποφασίζουν ένορκη διοικητική εξέταση για να δουν ποιος έφταιξε και οι Δελφοί στο αποκορύφωμα της τουριστικής κίνησης 20 Ιουλίου έμειναν χωρίς νερό δύο ημέρες. Μόλις έπεσαν επάνω στον γαμπρό του συστήματος έκαμαν πίσω. Δυστυχώς με αυτούς πήγαν χαμένα για τη περιοχή μας πέντε χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολλά τα αναπάντητα ερωτήματα που προκύπτουν από όσα γράφεις κ. Κοντογιάννη !
    Εγώ θα σταθώ σε δύο.
    1) Το 1.500.000€ που εισέπραξε ο Δήμος Δελφών τα οκτώ (8) τελευταία χρόνια, επί Δημαρχίας των γνωστών Δημάρχων, αντιστοιχούν σε 200.000€ το χρόνο !
    Επειδή και εσείς εκλεχτήκατε, αν δεν κάνω λάθος ως Πρόεδρος τοπικής κοινότητας, θέλω να μου απαντήσετε που πήγαν τα λεφτά αυτά, και μάλιστα όταν λέγεται ότι ο Δήμος Δελφών είναι καταχρεωμένος !
    2) Μιλάς για συμφωνητικό ψηφοφόρων με τους υποψηφίους Δημάρχους στις επερχόμενες εκλογές ! Είναι δημοκρατικό αυτό ; ποιος θα κρίνει ότι οι υποψήφιοι θα εφαρμόσουν τους όρους ; 8 και άλλα 8 και άλλα 8 και….ο Δήμος και η περιοχή έχει μείνει στο παρελθόν . Τεράστιες και οι ευθύνες του χωριού σου για τη σημερινή κατάσταση !
    Τι είδους εκλογές θα είναι αυτές ; τι σκέψεις και τι σχέδιο είναι αυτό ; θα χειραγωγήσουμε τους ψηφοφόρους καιθα τους οδηγήσουμε πού ; θα έχουμε στο μυαλό μας κάτι συγκεκριμένο που θα το ξέρεις εσύ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή