Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019

Μιχάλης Ηλιάδης: 525 βίαιες επιθέσεις σε Ορθόδοξους θρησκευτικούς χώρους της Ελλάδας (επίσημα στοιχεία του Υπουργείου Παιδείας - Τμήμα Θρησκευτικών Ελευθεριών)...




Τo  "άλλο"   Παρακράτος...

Αποτέλεσμα εικόνας για μιχαλης ηλιαδης
«Όλα τα θεριά πολεμούν να φάνε την Ελλάδα και δεν μπορούνε…».


    Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία του Υπουργείου Παιδείας (Τμήμα Θρησκευτικών Ελευθεριών) το 2017 έγιναν 556 βίαιες επιθέσεις σε θρησκευτικούς χώρους (από 218 το 2016) εκ των οποίων οι 525, δηλαδή το 94% αφορά επιθέσεις κατά της Ορθόδοξης Εκκλησίας.

   Μεταξύ αυτών η πρόσφατη αιματηρή βομβιστική επίθεση κατά του Ι. Ν. του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτη στην Αθήνα και λίγο νωρίτερα η επίθεση και διακοπή  της Κυριακάτικης Θείας Λειτουργίας στον  Ι. Ν. του Αγίου Νικολάου στα Πευκάκια των Αθηνών.
Θα αναφέρω επίσης, την επίθεση εναντίον του φιλήσυχου νέου καθηγητή στη Θεσσαλονίκη, που διαδήλωνε για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας μας και φεύγοντας, ενώ είχε διπλωμένη την Ελληνική σημαία μέσα στο μπουφάν του, δέχτηκε άνανδρα χτυπήματα από κουκουλοφόρους πουτου είχαν στήσει ενέδρα και τον έστειλαν στο νοσοκομείο για αρκετό καιρό.

   Τα δεδομένα δείχνουν μια πολύ σοβαρή κατάσταση που διαμορφώνεται στην Ελλάδα. Τον εθνομηδενιστικό και αντιχριστιανικό παρακράτος εκμεταλλεύεται την ανοχή της κυβέρνησης και δρα βίαια εναντίον της Πίστης και της Πατρίδας. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ από την άλλη, νομοθετεί στην ίδια κατεύθυνση, συνεχίζοντας με εντονότερο ρυθμό την πολιτική των προηγουμένων κυβερνήσεων.


   Όλα αυτά σε μια Ορθόδοξη χώρα, στην πατρίδα μας την Ελλάδα, που οι ελευθερωτές της από τους Οθωμανούς αγωνίστηκαν για «του Χριστού την Πίστη, την Αγία και της Πατρίδας την Ελευθερία» και  στις 22 Ιανουαρίου 1822 έγραψαν στο 1ο Σύνταγμα «Εν ονόματι της Αγίας και Αδιαιρέτου Τριάδας» και πιο κάτω  «Έλληνες είναι όσοι αυτόχθονες κάτοικοι της Ελλάδος πιστεύουν στο Χριστό. Ομοίως, είναι Έλληνες όσοι ήρθαν από το εξωτερικό, μιλάνε την Ελληνική γλώσσα σαν πατρική και πιστεύουν στο Χριστό».

   Αυτά, η γνωστή κάστα των άθεων συνταγματολόγων, που εμφορούνται από αριστερές ιδεοληψίες  θέλουν να τα  αλλάξουν και προσπαθούν,εδώ και πολλές δεκαετίες, να τροποποιήσουν το Σύνταγμα της Πατρίδας μας. Νομίζουν ότι ήρθε ο καιρός να το πετύχουν. Όμως η πατρίδα μας δεν είναι ουδετερόθρησκο κράτος. Πρέπει να αγρυπνούμε γιατί η Ρωμιοσύνη είναι η ιστορική και πολιτισμική συνέχεια των Ελλήνων. Η Ελλάδα είναι Ορθόδοξη χώρα και έτσι πρέπει να παραμείνει, με τον σεβασμό πάντοτε, που αρμόζει σε όσους έχουν άλλα πιστεύματα.

«…Τρώνε από μας και μένει και μαγιά γιατί μας προστατεύει ο Θεός» συνεχίζει ο στρατηγός Μακρυγιάννης στα απομνημονεύματά του.

Σήμερα πιο επίκαιρα από ποτέ είναι τα λόγια του Σεφέρη:

 «Όσο προχωρεί ο καιρός και τα γεγονότα, ζω ολοένα με το εντονότερο συναίσθημα πως δεν είμαστε στην Ελλάδα, πως αυτό το κατασκεύασμα… δεν είναι ο τόπος μας, αλλά ένας εφιάλτης… Να νοσταλγείς τον τόπο σου ζώντας στον τόπο σου, τίποτα δεν είναι πιο πικρό».

  Πρέπει όλοι μαζί να αγωνιστούμε για να ανατρέψουμε σύσσωμο το μασονικό πολιτικό σύστημα και να πάρουμε πίσω την Πατρίδα μας. 


Μιχαήλ Ε. Ηλιάδης
Συνδιοικητής της Πολιτικής Παράταξης ΚΟΙΝΩΝΙΑ

1 σχόλιο:

  1. https://www.hamogelo.gr/gr/el/ta-nea-mas/peristatiko-arnisis-topothetisis-koumpara-tou-chamogelou-ston-iero-nao-koimiseos-tis-theotokou-stin-kipoupoli/

    ΑπάντησηΔιαγραφή