Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019

Ανεξάρτητος υποψήφιος για την Δημοτική Κοινότητα Ιτέας ο Θεόδωρος Πλουμάκης...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

Θεόδωρου Πλουμάκη
 Για την Δημοτική Κοινότητα Ιτέας

 

Βιογραφικό

     Ο Θεόδωρος Πλουμάκης γεννήθηκε στην  Ιτέα το 1968. Υπηρετεί επί μία 20ετία ως  Διασώστης στο ΕΚΑΒ.  Είναι παντρεμένος με την Νοσηλεύτρια του Κέντρου Υγείας Ιτέας Φωτεινή Πιλάλη και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, τον Γιάννη,  δευτροετή  ΤΕΙ Νοσηλευτικής, την Σταυρούλα, πρωτοετή Ιατρικής Πατρών και την Ιωάννα μαθήτρια του Μουσικού Σχολείου Άμφισσας.
   
 Υπήρξε Τομεάρχης  Υγείας ΝΟΔΕ Φωκίδας, Δημοτικός Σύμβουλος Ιτέας επί 4 έτη, Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος, Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΕΠΑΛ Άμφισσας και έχει διατελέσει Μέλος Διοίκησης Σωματείου Εργαζομένων Υγείας Ν. Φωκίδας.

     Ανακοίνωση 

   Στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, έχοντας βαθιά επίγνωση της ευθύνης και με εμπειρία κοινωνική, επαγγελματική  και αυτοδιοικητική, ανακοινώνω επίσημα την απόφασή μου να θέσω υποψηφιότητα για την Δημοτική Κοινότητα Ιτέας. 

  Στην προσπάθεια αυτή, με πίστη στις δυνατότητες του τόπου μας και των ανθρώπων του, συμπορευόμαστε με συνεργάτες  που χαρακτηρίζονται από ήθος, γνώση, εμπειρία, προσφορά, συλλογικότητα, αποφασιστικότητα, συνέπεια και αποτελεσματικότητα, με μοναδικό σκοπό «Το καλό της Ιτέας».
   
   Με την συνείδηση ότι τα Τοπικά Συμβούλια αποτελούν το Πρωτογενές Κύτταρο της τοπικής Αυτοδιοίκησης, ως ενεργοί πολίτες, με πλήρη ενσυναίσθηση των μηνυμάτων που εδώ και καιρό εσείς μας δίνετε, αποδεσμευμένοι από το ψηφοδέλτιο των Υποψηφίων Δημάρχων, με αυτονομία και ελευθερία, πρεσβεύουμε τον υπέρτατο και αποκλειστικό σκοπό και στόχο για έξοδο από την αδιαφορία, την απραξία και την στασιμότητα.
 
   Από τον ανεξάρτητο χαρακτήρα του Συνδυασμού μας, πηγάζει η δύναμη της έκφρασης απόψεων και γνώμης, η διεκδίκηση, η επιλογή να έχουμε θέσεις και δράση, η απόφαση  για ουσιαστική συμμετοχή στα δρώμενα, οραματιζόμενοι μία Ιτέα στην ακμή της όπως της αξίζει, με αναβάθμιση του ρόλου της, αναπτυξιακή ανάκαμψη, ενίσχυση της επισκεψιμότητας, αναγέννηση και επαναφορά της τοπικής οικονομίας.

     Διεκδικούμε αυτό που μας αξίζει, όχι για να πετύχουμε προεκλογικά μία προσωπική νίκη ή «καρέκλα», απλά διεκδικούμε το αυτονόητο: να ξαναβρεί η Ιτέα και η περιοχή την αίγλη της, τον χαρακτήρα της, την άνθησή της, τον αυτοσεβασμό της και πάνω από όλα την υγεία και την ασφάλειά της.

  Είμαστε γεμάτοι όρεξη για δουλειά, προσφορά, αισιοδοξία και προσδοκία για το αύριο.

4 σχόλια:

  1. Καποτε η τοπικη κοινωνια πρεπει να ψηφιζει οχι σαν exit poll για τις βουλευτικες εκλογες αλλα συμφωνα με το συμφερον του τοπου και ανθρωπους που θα ειναι ανεξαρτητη απο κομματα για να μπορουν να συγκρουστουν για τον τοπο χωρις να φοβουνται την γραμμη του κομματος που συνηθως ποιο πολυ ενδιαφερονται για την εξουσια παρα για το τοπικο συμφερον....θα ηθελα να ευχηθω καθε επιτυχια στον κυριο πλουμακη και θα χαρω να δω και αλλους ανεξαρτητους συνδιασμους να περνουν μερος στις εκλογες τοπικης αυτοδιοικησης....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ! ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΣ Ο ΑΞΙΖΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ένας εξαιρετικός ικανός και άξιος μαχητής Καλή επιτυχία στην προσπάθειά σου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή