Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δελφών ο επιχειρηματίας Αθανάσιος Πετόνης...


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

Αθανασίου Πετόνη

Επιχειρηματία –Εμπόριο ελαιών

Άμφισσα 


Αγαπητοί Συμπολίτες,

    Ύστερα από ώριμη σκέψη και με την παρότρυνση φίλων και συνεργατών, ανακοινώνω την απόφασή μου να είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Δελφών στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές, με τον συνδυασμό «Δελφική Δημοκρατία» του Γιώργου Δρακάκη.

   Η υποψηφιότητά μου αποτελεί πράξη ευθύνης και απευθύνεται στην κοινωνία των πολιτών, με όραμα και γνώση, επαγγελματική και κοινωνική εμπειρία αλλά και εξειδίκευση σε νευραλγικούς τομείς της διαχείρισης της τοπικής οικονομίας.

    Ο τόπος χρειάζεται πράξεις και έργα, τα οποία θα σέβονται τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες του κάθε Δημοτικού Διαμερίσματος και θα αντιμετωπίζουν τα προβλήματα του καθενός ισόρροπα, δίκαια, χωρίς τοπικιστικές, πληθυσμιακές ή ψηφοθηρικές διακρίσεις.

  Γνωστοποιώ την υποψηφιότητά μου όχι από τυπική υποχρέωση. Είναι αυτονόητη πράξη καθήκοντος, επειδή ο Δήμος μας χρειάζεται νέες νοοτροπίες και αναγεννητικές πρακτικές, χρειάζεται λόγο που να λέει την αλήθεια - όσο σκληρή και αν είναι - λόγο που να μην προσποιείται και να μην καιροσκοπεί.

Όλοι μας αξίζουμε κάτι καλύτερο.


Αθανάσιος Πετόνης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Δελφών 
με τον Συνδυασμό  "Δελφική Δημοκρατία" 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου