Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τρίτη 16 Ιουλίου 2019

Ο Βουλευτής Φωκίδας Γιάννης Μπούγας για το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Άμφισσας: Ουδέποτε τέθηκε ζήτημα κατάργησης... απλά ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να δείξει αντιπολιτευτικά παρών...




  
  Ουδέποτε τέθηκε ζήτημα κατάργησης του Τμήματος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου, που έχει περιληφθεί στο μηχανογραφικό των υποψηφίων. 
   Για το θέμα αυτό άλλωστε θα ακολουθήσει επίσημη ανακοίνωση της Πολιτικής Ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας.
    Η ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Φωκίδας για να διασπείρει φήμες ότι δεν πρόκειται να λειτουργήσει το Τμήμα στην Άμφισσα το προσεχές ακαδημαϊκό έτος, με ανακοίνωσή της επιχείρησε να συνδέσει δύο προφανώς ανόμοια μεταξύ τους πράγματα:   την ανάκληση από την Υπουργό Παιδείας Ν. Κεραμέως της αποφάσεως Γαβρόγλου για ίδρυση Νομικής Σχολής στην Πάτρα, που αποτέλεσε προεκλογική εξαγγελία της ΝΔ με το έγγραφο που απέστειλε ο Υφυπουργός Παιδείας προς τους Πρυτάνεις των ΑΕΙ, με το οποίο ζητούνταν τα προγράμματα σπουδών των νεοϊδρυθέντων Τμημάτων και οι αποφάσεις της συγκλήτου περί έγκρισής τους.
    
   Η σπουδή των εκπροσώπων του ΣΥΡΙΖΑ να εκδώσουν ανακοίνωση για να δείξουν ότι είναι αντιπολιτευτικά παρόντες αποδεικνύει ότι όσο ανεύθυνοι ήταν στην Κυβέρνηση, τόσο επιπόλαιοι θα είναι και στην αντιπολίτευση. 

  Όπως έπραξα και κατά το παρελθόν (ένταξη του έργου κατασκευής των κτηριακών εγκαταστάσεων στο Δ΄ΚΠΣ, αλλαγή γνωστικού αντικειμένου) θα συνεχίσω να καταβάλω κάθε προσπάθεια για να εδραιωθεί η καλή λειτουργία βιώσιμου και ανταγωνιστικού Τμήματος τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στο νομό μας, με προοπτική επέκτασης και ανάπτυξής του...

1 σχόλιο:

  1. Με ποιους καθηγητές αφού δεν έχει κανέναν; Για να προκηρυχθούν θέσεις και να "τελεσιδικήσουν" χρειάζονται ...2 χρόνια το λιγότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή