Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Σάββατο 20 Ιουλίου 2019

ΣΟΚ!!! Οι βαρυποινίτες δραπέτες της Κασσάνδρας συνελήφθησαν σήμερα το πρωί σε τεράστια χασισοφυτεία στο Τρίκορφο Φωκίδας… οι πρώτες φωτογραφίες!




   Σήμερα το πρωί συνελήφθησαν 2 αλλοδαποί δράστες σε φυτεία χασισόδενδρων σε δύσβατη περιοχή στο Τρίκορφο Δωρίδας.

   Οι άντρες του Α.Τ. Ευπαλίου με την συνδρομή και άλλων υπηρεσιών της Φωκίδας εντόπισαν, επιχείρησαν και συνέλαβαν τους δύο κακοποιούς οι οποίοι ήταν οπλισμένοι με καλάσνικωφ και χειροβομβίδες. 

   Σύμφωνα με πληροφορίες η φυτεία είναι τεράστια... όπως βλέπουμε στην φωτο...


   Πριν λίγο διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για τους δύο δραπέτες των Φυλακών Κασσάνδρας στην Χαλκιδική!... 

   Οι δύο Αλβανοί είχαν καταδικαστεί για ανθρωποκτονίες και απέδρασαν την Τρίτη 16 Ιουλίου. Απουσίαζαν από την πρωινή καταμέτρηση και η αστυνομία είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους. 
 Να υπενθυμίσουμε ότι στις 16 Ιουνίου είχε εντοπιστεί και άλλη χασισοφυτεία επίσης από τους άνδρες του Α.Τ. Ευπαλίου με 1081 δενδρύλλια στην "Ψαρομύτα",  στην Καλλιθέα Δωρίδας.


 Τώρα, μετά από λίγα 24ωρα απόδρασης, πώς βρέθηκαν στο Τρίκορφο οι βαρυποινίτες από την Χαλκιδική; Πόσο οργανωμένη είναι η εγκληματικότητα στην Φωκίδα;

 Επιβεβαιώνονται πλήρως οι Αστυνομικοί της Φωκίδας για τις ανησυχίες τους και για τους εκπεφρασμένους φόβους μέσα από αιτήματα και παρεμβάσεις!...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου