Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020

ΣΥΡΙΖΑ Φωκίδας: Στον αέρα η Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Άμφισσας μετά την σκανδαλώδη πολιτική μετάθεση του Δ/ντή Παθολόγου εν μέσω πανδημίας σε Νοσοκομείο της Αθήνας!.. ούτε μάσκες για το προσωπικό δεν έχει η "ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ" των μνημονίων...

Δελτίο Τύπου 

ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Φωκίδας 

 Η «ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ» των μνημονίων ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ 
στο νοσοκομείο της Άμφισσας 

  Η Παθολογική κλινική σε περιπέτειες



   Αυτές τις πολύ δύσκολες ώρες για την κοινωνία βιώνουμε άλλη μια «επιτυχία» της κυβέρνησης Μητσοτάκη και του τοπικού βουλευτή στην Φωκίδα.
  Είναι  σκανδαλώδης ο τρόπος με τον οποίο ο διευθυντής της παθολογικής  βρέθηκε σε νοσοκομείο της Αθήνας. Το Σάββατο (!!)δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ εν μέσω πανδημίας η τοποθέτηση του με την πολιτική κάλυψη του Βουλευτή (δεν μπορεί να έπεσε υπογραφή από το Υπουργείο χωρίς να γνωρίζει ο βουλευτής). Και αυτό την ώρα που η δεύτερη παθολόγος είναι εκτός νοσοκομείου. Έτσι αυτή τη στιγμή το νοσοκομείο έμεινε μόνο με μία παθολόγο!!!

  Μετά την πρόσφατη (Φλεβάρης 2020) απώλεια σε θέσεις γιατρών στο ταλαιπωρημένο νοσοκομείο και τη μη ανανέωση των συμβάσεων στους 11 νοσηλευτές/τριες και επιστημονικό προσωπικό του ΚΕΦΙΑΠ το παραπάνω περιστατικό αποδείχνει το πόσο η κυβέρνηση ενδιαφέρεται για την δημόσια υγεία και την τοπική κοινωνία σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή!

   Παράλληλα ιατροί του Νοσοκομείου διαμαρτύρονται για ανησυχητική έλλειψη μέτρων προστασίας των εργαζομένων. Είναι αδιανόητο μπροστά στην πανδημία να μην υπάρχουν ούτε οι κατάλληλες μάσκες για το προσωπικό!
    Η κλεψύδρα  των μεγάλων λόγων αδειάζει.
Άμεση με κάθε τρόπο αποκατάσταση στη λειτουργία της παθολογικής κλινικής.  Άμεσες προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού.
Ανανέωση όλων των συμβάσεων με αναδρομική ισχύ.
Μέσα προστασίας  για την υγιεινή και την ασφάλεια του προσωπικού τις μονάδες υγείας και  επάρκεια σε Τεστ.
ΕΜΕΙΣ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ - ΕΣΕΙΣ ΕΞΟΠΛΙΣΤΕ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ!
26/3/2020
ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Φωκίδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου