Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020

Σωματείο εργαζομένων Νοσοκομείου Άμφισσας: Δεν είναι ώρα για ευθύνες... τώρα δίνουμε την μάχη για την ανθρώπινη ζωή...


 ΠΟΕΔΗΝ: Μεγάλες ελλείψεις γιατρών βασικών ειδικοτήτων στο νοσ ...

   Με την παρούσα ανακοίνωση θα θέλαμε να ενημερώσουμε, το σύνολο των κατοίκων του νομού μας ότι όλοι οι εργαζόμενοι του ΓΝ Άμφισσας μαζί με την διοίκηση προσπαθούμε και δίνουμε καθημερινά έναν αγώνα για να βοηθήσουμε το δημόσιο σύστημα υγείας και όλους εσάς τους κατοίκους της Φωκίδας να παραμείνετε υγιείς και ασφαλείς.
    Εξάλλου, έχει αποδειχθεί τις τελευταίες ημέρες ότι όλοι οι πολίτες, την δεδομένη στιγμή καταφεύγουν στα δημόσια νοσοκομεία και όχι στα πολυδάπανα ιδιωτικά.
  Τηρούμε στο μέτρο του δυνατού, τα μέτρα ασφαλείας και τις οδηγίες που παίρνουμε. Όσοι γιατροί υπήρχαν πριν το καθεστώς της πρωτόγνωρης αυτής κατάστασης της πανδημίας, άλλοι τόσοι υπάρχουν και αυτή την στιγμή πλήν ενός παθολόγου ο οποίος πήρε μετάθεση και σαφώς δεν υπήρξε ο χρόνος για να καλυφθεί άμεσα.
   Πήραμε σαφείς διαβεβαιώσεις ότι θα καλυφθούν σε ένα άμεσο διάστημα οι όποιες απώλειες σε ιατρικό προσωπικό και αναμένουμε άμεσα νοσηλευτικό προσωπικό.
  Την ώρα που η χώρα μαστίζεται από την πανδημία, υπάρχουν πολλές ευθύνες και πάρα πολλοί υπεύθυνοι από όλες τις κυβερνήσεις, για να καταλογίσουμε.
  Σε τοπικό επίπεδο δε, είναι και εγκληματικές.
  Πρώτοι εμείς ως σωματείο τις είχαμε βροντοφωνάξει και θα συνεχίσουμε.
  Δεν είναι όμως κατά την γνώμη μας η ώρα να τις μοιράσουμε και να κανιβαλίσουμε. 
   Είναι πρωτίστως  η ώρα να διασφαλίσουμε την ανθρώπινη ζωή και η ώρα που πρέπει να φανεί ότι ο συνδικαλισμός έχει και ήθος.
  Και να είστε σίγουροι ότι παρακολουθούμε από κοντά τις εξελίξεις και είμαστε ενήμεροι και παρόντες σε κάθε κίνηση για την οποία έχει γίνει έως τώρα, για την διασφάλιση της υγείας τόσο των κατοίκων του νομού, όσο και των συναδέλφων μας που στο φιλότιμο και τον επαγγελματισμό τους στηρίζεται, χρόνια τώρα το νοσοκομείο.
   Και να είστε σίγουροι ότι αν όλοι κινδυνεύουμε, πάλι πρώτοι θα βγούμε να φωνάξουμε και να είστε σίγουροι ότι όταν τελειώσει αυτή η κρίση έχουμε πολλά να πούμε και να ζητήσουμε για το νοσοκομείο και από την παρούσα κυβέρνηση.
  Τώρα όμως δίνουμε μια μάχη, την μάχη για την ανθρώπινη ζωή!!!!!
      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                              Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Χ.ΤΣΑΜΗΣ                                                                                                    Γ.ΣΑΜΠΑΝΗ

7 σχόλια:

  1. Να χαρώ εγώ συνδικαλιστές και συνδικαλισμό του γλυψήματος! Η Ομοσπονδία τους και σχεδόν όλα τα σωματεία ανησυχούν για έλλειψη μέσων προστασίας και αυτοί το παίζουν γραφείο τύπου του βουλευτή. Ωστε τα έχουν όλα ρυθμισμένα με 1 μόνο παθολόγο και τις υποσχέσεις . Να τους χαίροονται όσοι εκπροσωπούνται από αυτούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ξερει τικανει ο Μπουγας
      ξαφνικα δυο σωματεια απο τη φωκιδα για την υγεια : ΟΛΑ ΚΑΛΑ
      επεσε τηλεφωνακι για στηριξη;;;

      Διαγραφή
  2. Βρε καλώς τα παιδιά! Δεν ξεχνάμε πώς σκούζατε για το παραμικρό με την προηγούμενη κυβέρνηση. Το τι είχε ακούσει ο Κωστοπαναγιώτου και η πρωην διοικήτρια. Τώρα που καίγεται ο κόσμος και το νοσοκομείο υποβαθμίζεται, κουβέντα για ευθύνες του βουλευτή και της κυβέρνησης της ΝΔ. Μη και τσαλακώσουμε το ...μεγαλειώδες έργο τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΕ ΜΑΣ ΛΕΤΕ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΘΟΛΟΓΟΥΣ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΣΚΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΙΛΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΗΡΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΣΤ. ΟΙ ΑΓΡΟΤΙΚΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΔΕ! ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΝΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΥΠΟΠΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΟΙ????????? Η ΠΡΟΘΕΣΗ ΣΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΑΓΙΑ ΑΛΛΑ ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ?????? ΔΕ ΜΑΣ ΛΕΤΕ. ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΑΜΕ ΛΕΤΕ. ΑΛΛΙΩΣ ΤΙ? ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΕΔΕ ΚΑΙ ΜΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα ύποπτα περιστατικά ΔΕΝ τα δέχονται οι αγροτικοί, όσο δε για το έγγραφο-παραλήρημα η ΕΔΕ είναι πολύ λίγη για τέτοιο μνημείο κακοήθειας και κατευθυνόμενης ψευδολογίας. Αρκετά πια με τη μπουρδολογία, δεν καταλαβαίνετε ότι πυροβολείτε τα πόδια σας; Εμάς θα υποδεχθεί και νοσηλεύσει αυτό το τόσο συκοφαντημένο νοσοκομείο. Όλοι οι άλλοι, σε μερικούς μήνες θα "εξαφανιστούν" για πάντα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πραγματικά τι λέτε; εκπρόσωποι των εργαζομένων είστε η του βουλευτή;; ξαφνικά τώρα δεν έχει κανείς ευθύνες; πάρτε ξεκάθαρες θέσεις και αφήστε τη πολιτική... Μέχρι πριν φταίγανε όλοι, τώρα κάνεις;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΩΡΑ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΓΑΛΑΝΟΣ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΗΤΑΝ ΒΑΡΥΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ? ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΛΕΤΕ!
    ΑΥΤΑ ΣΑΣ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ? Ή ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΕΤΟΙΜΑ?
    ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή