in , ,

Αναστύλωσαν σχολείο στην Κένυα, στην αποστολή και Λασιθώτες, άκουσε το

 

 

 

 

 

 

 

Ο Μιχάλης Λεμονής εκ μέρους των εθελοντών που βρέθηκαν στο πλευρό του Άρη Μαρκάκη στην αποστολή του Junior Academy – Χερρονάσιος σχολή «Ανδρέας Γιαννόπουλος» που ταξίδεψαν στην Κέννυα για την ολοκλήρωση του έργου της αναστήλωσης του σχολείου της Μητρόπολης  στη Ριρούτα, μίλησε στην εκπομπή του 104,4 ΠΑΜΕ ΑΕΡΑ με τον Θάνο Κορομπύλια.  Ήταν μια μοναδική εμπειρία που θα πρέπει να έχει συνέχεια, και θα την έχει είπε μεταξύ άλλων αρκεί να βρεθούν υποστηρικτές.

ακούστε εδώ την ενδιαφέρουσα συζήτηση

 

 

 

 

 

 

Το ταξίδι αυτό σήμανε την αρχή μιας σχέσης αγάπης με τα παιδιά και τους ανθρώπους της Μητρόπολης της Κένυας τους οποίους θα συνεχίσει το Ιδιωτικό Εκπαιδευτήριο Junior Academy-Χερρονασιος Σχολή «Ανδρέας Γιαννόπουλος» να στηρίζει.  Συγκεκριμένα, το Ιδιωτικό Εκπαιδευτήριο υιοθέτησε το σχολείο αυτό, το οποίο αποτελείται από 350 παιδιά που είναι ορφανά .

Όλη η ομάδα ευχαριστεί θερμά για τη φιλοξενία τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Γέρων Ναϊρόμπι, Υπέρτιμο και Έξαρχο Κένυας κ. Μακάριο στη Μητρόπολη και την ευκαιρία που τους έδωσε να βάλουν το λιθαράκι τους στην ευτυχία των παιδιών της.