in ,

Αντιπροσωπεία από τη Νεάπολη στον Αρναουτάκη για το κέντρο αποκατάστασης video

Η Περιφέρεια Κρήτης θα συνεχίσει να στηρίζει την υλοποίηση του Κέντρου Αποκατάστασης Νεάπολης 
Συνάντηση Περιφερειάρχη με τον Διοικητή του Διαλυνάκειου Νοσοκομείου και το Προεδρείο Συλλόγου «Φίλων του Παιδιού Κρήτης»

Τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη επισκέφθηκε σήμερα αντιπροσωπεία από τη Νεάπολη αποτελούμενη από το Διοικητή του Διαλυνάκειου Νοσοκομείου Νεάπολης και το προεδρείο Συλλόγου «Φίλων του Παιδιού Κρήτης» με θέμα το Κέντρο Αποκατάστασης της Νεάπολης.
Το αίτημα της αντιπροσωπείας εστιάστηκε στην περαιτέρω στήριξη του Περιφερειάρχη και της Περιφέρειας για την υλοποίηση του έργου. Υπενθυμίζεται πως η Περιφέρεια Κρήτης έχει χρηματοδοτήσει τη μελέτη του έργου η οποία ανατέθηκε και θα ξεκινήσει άμεσα η υλοποίησή της.

Ο κ. Αρναουτάκης τόνισε πως το έργο έχει μεγάλη κοινωνική και αναπτυξιακή σημασία για τη Νεάπολη, το Λασίθι και την Κρήτη και διαβεβαίωσε την αντιπροσωπεία πως θα συνεχίσει να στηρίζει την εξέλιξη και υλοποίησή του.
Στη συνάντηση μετείχαν ο Διοικητής του Διαλυνάκειου Νοσοκομείου Νεάπολης Νίκος Παντιέρας, ο Πρόεδρος Συλλόγου «Φίλων του Παιδιού Κρήτης» Γιώργος Χουρδάκης και το προεδρείο του Συλλόγου αποτελούμενο από τον Αντιπρόεδρο Δημοσθένη Μεθυμάκη, το Γενικό Γραμματέα Γιάννη Δαμιανάκη και τα μέλη του Δ.Σ. Αντώνη Χουρδάκη, Μανόλη Σαρρή, και Αντώνη Γιαλελάκη.