in

Β΄ δημοτικό Νεάπολης: ΦΤΟΥ ΞΕΛΕΥΤΕΡΙΑ 6 …συνέχεια

Δεύτερη μέρα των πολιτιστικών εκδηλώσεων στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Νεάπολης και τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019 σειρά είχε το ταξίδι του «Οδυσσεβάχ» της Ξένιας Καλογεροπούλου. Με στοιχεία από την Οδύσσεια, από τις Χίλιες και μια νύχτες, και πολλά άλλα παραμύθια η Ξένια Καλογεροπούλου έγραψε την ιστορία του Οδυσσεβάχ από την Ιθαγδάτη που ταξιδεύει ψάχνοντας το Κυκλολωτογοργοκιρκιλάριζο.

Οι μαθητές της Στ΄ τάξης: Βασιλάκη Ροδάνθη, Βασιλάκης Γιώργος, Βιολέτης Νίκος, Γουλιδάκη Μαριλένα, Διαλυνά Κυριακή, Ζερβός Μιχάλης, Ζερβού Γεωργία, Καρατζά Ζωή, Κλινάκη Ειρήνη, Λεμπίδη Αλεξάνδρα, Μανώλαρου Δέσποινα, Μιχαλοδημητράκης Μιχάλης, Παπαδάκη Μαριχρύσα, Παπαδημητρίου Μαρία, Σπαθάρου Μαργαρίτα, Σωπασής Κωστής, Φαϊτάκης Θοδωρής και Φωνιαδάκη Κατερίνα, με τους μαθητές της Ε΄ τάξης: Αρβανίτης Μάριος, Δατσέρης Σπύρος, Δεμέτζος Άγγελος, Μαρρή Μαριλένα, Οικονομάκης Ηρακλής, Πυτικάκη Άννα Μαρία, Στεφανάκης Μανώλης, Τσινταράκη Μαρία και Φαϊτάκη Έλενα, με την καθοδήγηση του δασκάλου τους  Στεφανακίδη Χρήστου ταξίδεψαν το κοινό.

Μετά την παράσταση ακολούθησε βίντεο για την αποφοίτηση των μαθητών της Στ΄ τάξης και απονομή αναμνηστικών από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου.

Τον λόγο πήρε και η Διευθύντρια του σχολείου κ. Μαυρογιάννη Αικατερίνη η οποία παρουσίασε στο κοινό τα πεπραγμένα του Σχ. Έτους. 2018-2019.

Το «Φτου ξελευτερία 6» συνεχίζεται την Τετάρτη 12 Ιουνίου και ώρα 18:30 με μια παράσταση ΕΚΠΛΗΞΗ από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Νεάπολης, «Χένσελ και Γκρέτελ».