in ,

Δεν απαντώ στους λασπολόγους υποψήφιους συμβούλους του κ Ζερβού

…ο νυν πρόεδρος του Βραχασίου Γιώργος Φθενάκης  απαντά στο κείμενο των 2 υποψηφίων δημοτικών συμβούλων 
Σεβόμενος το θεσμό του προέδρου θα απαντήσω στους πολιτες του δημου και όχι στους λασπολόγους υποψήφιους συμβούλους του κ Ζερβού στο Βραχασι ότι δεν αρνήθηκα να υποδείξω σε κανένα τους δρόμους που είναι προς ασφαλτόστρωση στη περιοχή μας, απλά είμαι εκτός Κρήτης για επαγγελματικούς λόγους.
Αν ομως πραγματικά ήθελαν κάποιο θεσμικό όργανο της περιοχής θα μπορούσαν να απευθυνθούν στον αντιπρόεδρο η σε άλλο τοπικό σύμβουλο από τους τέσσερις που είναι εκλεγμένοι και όχι να μεθοδεύουν να κάνουν υποδείξεις με τους ΔΥΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ νομίζοντας ότι ο πολίτης
τρέφεται με σανό!!
Τώρα για τα υπόλοιπα γραφόμενα τα έχουμε ξαναπεί! Πέρα από τις ασφαλτοστρώσεις που δρομολογήθηκαν μετα από πιεσεις και επιμονη του τοπικού Συμβουλίου ,τα υπολοιπα δεν ειναι παρα μονο προεκλογικες φανφαρες που τις ακουγαμε και τη προηγουμενη προεκλογικη περιοδος !!
Μια εβδομάδα πριν την έναρξη της νέας τουριστικής σεζόν και η περιοχή μοιάζει με βομβαρδισμενο τοπίο πάρα τις συνεχές οχλήσεις που ασκούμε στη δημοτική αρχή!
Βέβαια για να λέμε και την αλήθεια, αφού γίναμε ρεζίλι στο πανελλήνιο με τα μέσα ενημερώσης να δημοσιεύουν δηλώσεις του Δημάρχου μας σχετικά με τη “”τρύπα ”
στη Μιλατο ότι θα έφτιαχνε τη μισή, τώρα προεκλογικά αφού πήρε την υπόσχεση του φίλου μου του Γιώργου ότι θα είναι υποψήφιος στο συνδυασμό του την έκλεισε εξ’ολοκλήρου!!
Τουλάχιστον να καταλάβουν και οι αντιδημάρχοι του το τρόπο σκέψης και τις μεθοδεύσεις του Δημάρχου μας για την υλοποίηση έργων!!
Γιώργος Φθενάκης
προεδρος Τ.Κ Βραχασίου