in

Διεθνές φεστιβάλ Très Court και στον ΄Αγιο Νικόλαο

Την Δευτέρα 10 Ιουνίου ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ σε 5 πόλεις της Κρήτης θα απολαύσουμε το ‘γρηγορότερο’ φεστιβάλ κινηματογράφου του κόσμου, το διεθνές φεστιβάλ ταινιών πολύ μικρού μήκους Très Court.

Στο κινηματοθέατρο REX, στις 8:30 το απόγευμα θα παρακολουθήσουμε 38 επιλεγμένες ταινίες μέσα σε δύο ώρες! Θα παρασυρθούμε σ’ ένα εξπρές κινηματογραφικό ταξίδι, αλλά και θα ψηφίσουμε τις καλύτερες ταινίες, για την ανάδειξη αυτής που θα αποσπάσει το βραβείο ‘Επιλογής Κοινού’. Στο φεστιβάλ συμμετέχουν 80 πόλεις από όλο τον κόσμο και ανάμεσα τους και οι πέντε μεγαλύτερες πόλεις της Κρήτης: Χανιά, Ρέθυμνο, Ηράκλειο, Άγιος Νικόλαος, Σητεία.
Η Λέσχη Κινηματογράφου Αγίου Νικολάου συμμετέχει και αυτή την χρονιά στη διοργάνωση του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων, που φέρνει 21ο Διεθνές Φεστιβάλ Très Court, στην Κρήτη. Σε συνεργασία με τον Π.Α.Ο.Δ.Α.Ν, με την συμμετοχή κινηματογραφικών, πολιτιστικών και αυτοδιοικητικών φορέων του νησιού και με την συμπαράσταση των χορηγών επικοινωνίας, οι φίλοι του κινηματογράφου και στον ΄Αγιο Νικόλαο θα ανακαλύψουν τις καλύτερες ταινίες μικρού μήκους από όλο τον κόσμο. Παράλληλα θα μοιραστούν και την μοναδική εμπειρία άμεσης συμμετοχής σε μια διεθνή ψηφοφορία δημόσιας επιλογής για την καλύτερη ταινία! Το Φεστιβάλ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ, με το ΚΟΙΝΟ και της ΚΡΗΤΗΣ να παρακολουθεί, να ΨΗΦΙΖΕΙ και να συνδιαμορφώνει το αποτέλεσμα, αξιολογώντας τις ταινίες του προγράμματος.

Πληροφορίες για το φεστιβάλ, video, πρόγραμμα προβολής, διεθνή βραβεία 2018, βραβεία κοινού Αγίου Νικολάου 2018, τρόπος ψηφοφορίας κ.α στην ιστοσελίδα: http://kileagn.com/?page_id=11604

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: