in

Επίσκεψη του Νίκου Κοκκίνη στην Νεάπολη

“Τα ζητήματα που αντιμετωπίζετε καθημερινά και για τα οποία αναζητάτε λύσεις είναι και ζητήματα που απασχολούν και θα μας απασχολούν σαν την επόμενη Δημοτική αρχή κ εμάς με το ίδιο ενδιαφέρον και την ίδια συνέπεια”. Αυτό δήλωσε ο Νίκος Κοκκίνης, Υποψήφιος Δήμαρχος Αγ. Νικολάου, κατά την επίσκεψη που πραγματοποίησε στην ευρύτερη περιοχή της Νεάπολης. 

Την περασμένη Παρασκευή 19 Απριλίου o Υποψήφιος Δήμαρχος Νίκος Κοκκίνης μαζί με μέλη της κίνησης “ΑλλάΖουμε τον Δήμο” επισκέφθηκαν πρώτα το Κατάστημα Κράτησης Νεαπόλεως και συζήτησαν σε βάθος τα θέματα ενδιαφέροντος των σωφρονιστικών υπαλλήλων. Στην πολύ χρήσιμη συζήτηση συμμετείχαν ο Διευθυντής κ. Νικόλαος Βλάσης, αλλά και αντιπροσωπεία των σωφρονιστικών υπαλλήλων μαζί με τον Νίκο Καμινογιαννάκη, Διοικητή Τμήματος Εξωτερικής Φρούρησης Καταστήματος Κράτησης.

Στο Διαλυνάκειο, Γενικό Νοσοκομείο και Κέντρο Υγείας Νεαπόλεως η ανταλλαγή απόψεων που ακολούθησε με τον Διοικητή κ. Νικόλαο Παντιέρα κατέληξε πως μόνο με συστηματική επικοινωνία, κατανόηση και στήριξη και συνεργασία μπορούν τα τρέχοντα ζητήματα να αντιμετωπιστούν σε τοπικό επίπεδο. Μαζί τους και οι Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γιώργος Καφφετζάκης, Αλεξία Μαραγκουδάκη-Παντιέρα, Νίκος Καμινογιαννάκης, Μαρίζα Λαμπράκη και Χάρης Κριτσωτάκης
Σύντομη επίσκεψη έκανε η ομάδα και στο ΚΑΠΗ Νεαπόλεως, καθώς η τρίτη ηλικία και ο σεβασμός προς αυτήν δεν πρέπει να λησμονούνται, αλλά και στο κτίριο που στεγάζει τα Αρχεία του Κράτους, που κρύβει πραγματικά μικρούς θησαυρούς ιστορίας.