in ,

Η πολυπληθέστερη διοργάνωση στον Αγιο Νικόλαο [VIDEOS – PICS]

Σκάφη νεαρών ιστιοπλόων από όλη την Κρήτη στον κόλπο του Αγίου Νικολάου

59 συμμετοχές νεαρών ιστιοπλόων, αγοριών και κοριτσιών από ολόκληρη την Κρήτη γέμισε η θάλασσα του Αγίου Νικολάου το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου.

Ήταν ένα πολύ καλό τεστ πριν του αγώνες της Ρόδου για όλους, στους οποίους θα συμμετέχουν 10 αθλητές του ιστιοπλοϊκού Αγίου Νικολάου.

Το διήμερο με τον καιρό να βοηθά και τους αρχάριους και τους προχωρημένους, όπως είπε ο πρόεδρος του ΙΟΑΝ στο fonien.gr Δημήτρης Αλτσιάδης έγινε αν πολύ ενδιαφέρον 2ήμερο Παγκρήτιο Διασυλλογικό για τις κατηγορίες Optimist και Laser 4.7.
Ο κ. Αλτσιάδης μίλησε για το πριν το τώρα και το αύριο του ναυταθλητισμού, τους φορείς που βοηθούν, τους χορηγούς λέγοντας πως ο Άγιος Νικόλαος είναι σε θέση να κάνει πολλά περισσότερα αν καταφέρει κάποια στιγμή να έχει μια σίγουρη και δεδομένη οικονομική υποστήριξη .

Στην κάμερα του fonien.gr μίλησε και η ψυχή σύμφωνα με τον κ. Αλτσιάδη του αγωνιστικού του ομίλου, ο Δημήτρης Αναστασίου γενικός γραμματέας ο οποίος σχολίασε την επαφή με τον άθλημα τόσο από την πλευρά του πατέρα, όσο και από αυτή του μέλους της ομάδας του Δ.Σ


Δείτε στο fonien.gr όλες τις απονομές και πλάνα των αγώνων από ψηλά

10-2-2019-istioploikoi-agwnes
Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ




Θ.Κ