in , ,

Η ταινία ΛΟΥΓΚΕΡ(LUGER) και στα Κριτσώτικα Νέα’’

 

Τον περασμένο Μάϊο του 2018 ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της ταινίας με τίτλο «ΛΟΥΓΚΕΡ». Λούγκερ για όσους δεν γνωρίζουν  σημαίνει Γερμανικό περίστροφο και έχει σχέση με την εξέλιξη της ταινίας.
Η ταινία που σε όλους μας έγινε γνωστή και την αγαπήσαμε λόγω του ότι τα γυρίσματα έγιναν σε σημεία του τόπου μας, στην Κρήτη αναδεικνύοντας την παράδοση και πολλές ομορφιές της περιοχής.
Πέρα τούτου συμμετείχαν στα γυρίσματα δικά μας πρόσωπα διαφόρων ηλικιών και αυτό ήταν από τις μοναδικές εμπειρίες της ζωής τους.
Επίσης μεγάλη ευκαιρία για πολλούς από εμάς να δούμε από κοντά τον τρόπο γυρισμάτων και να ζήσουμε βήμα βήμα την πορεία με την ομάδα της παραγωγής. Η ταινία αναφέρεται σε μια οικογένεια που έζησε την φτώχεια, την μεγάλη άνοδο και το άδοξο τέλος.
Πιστέψτε με δεν είναι εύκολο για να βγεί μια ταινία, χρειάζονται αρκετές ώρες και πραγματικά πολύ δουλειά.

Μια καλή μου φίλη, μου έδωσε ένα φύλλο εφημερίδας με τίτλο «ΚΡΙΤΣΩΤΙΚΑ ΝΕΑ»Εκδίδεται τριμηνιαία από τον Σύλλογο Κριτσωτών Αττικής «Ο ΚΑΣΤΕΛΛΟΣ». Το συγκεκριμένο φύλλο κυκλοφόρησε τον Απρίλιο-Μάϊο-Ιούνιο του 2018. Κρατώντας το όμως στα χέρια μου τώρα μήνες μετά και ξεφυλλίζοντας βλέπω εικόνες από τα γυρίσματα που έγιναν στην Κριτσά, μου ξύπνησε τις όμορφες αναμνήσεις των γυρισμάτων που έτυχε να ζήσω και εγώ.
Όλοι το περιμένουμε με πολύ αγωνία και μετά από πρόσφατη συνομιλία μου με τον σκηνοθέτη Κώστα Χαραλάμπους θα βγεί πρός το τέλος του 2019 και ίσως λίγο νωρίτερα.

 
Αναμονή λοιπόν να το απολαύσουμε γιατί πραγματικά αξίζει.!
 
ΜΑΡΙΑ ΚΑΣΩΤΑΚΗ