in ,

Με Αντώνη Ζερβό η Βασιλική Βελέντζα

Ανακοίνωση υποψηφιότητας

 

Την υποψηφιότητα της με το συνδυασμό Δικαίωμα στην πόλη του δημάρχου Αγίου Νικολάου Αντώνη Ζερβού ανακοινώνει η Βασιλική Βελέντζα.

«Γεννήθηκα στο Αγρίνιο, έζησα στην Αθήνα όπου και σπούδασα και επέλεξα να  κατοικώ στην υπέροχη πόλη του Αγίου Νικολάου, τα τελευταία 23 χρόνια.

Έχω  δύο γιους με τον  φωτογράφο Διονύση Αυγουστινάτο και  έχω την ίδια ανησυχία με κάθε γονιό για το αύριο του  τόπου που γεννήθηκαν και ζουν τα παιδιά μου.

Έχω εργαστεί επί σειρά ετών στον ιδιωτικό και στον τουριστικό τομέα ως ξενοδοχοϋπάλληλος κι έχω σπουδάσει Διακόσμηση, Φωτογραφία και Τ. Συντήρησης έργων τέχνης.

Ζωγραφίζοντας από τα παιδικά μου χρόνια κι έχοντας την τύχη να μαθητεύσω  κοντά σε σπουδαίους ζωγράφους, τα τελευταία πέντε χρόνια έχω επικεντρωθεί στη ζωγραφική έχοντας  πραγματοποιήσει ήδη, πέντε ατομικές εκθέσεις  σε δημοτικές πινακοθήκες  και συμμετοχές σε ομαδικές εκθέσεις ζωγραφικής.

Με αφορά το κομμάτι του πολιτισμού, του περιβάλλοντος και της οικολογίας και έχω συμμετάσχει εθελοντικά σε οικολογικές πολιτιστικές ομάδες.

Έχω συμμετοχή σε δράσεις που αφορούν την  ενημέρωση, την ευαισθητοποίηση και κυρίως την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των Ατόμων με ειδικές ανάγκες.

Η ενασχόληση με τα κοινά αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου από τα φοιτητικά μου χρόνια.

Έχω ενεργή πολυετή πολιτική δράση στο χώρο της κεντροαριστεράς.

Ήμουν εκλεγμένο μέλος  της νομαρχιακής επιτροπής ΠΑ.ΣΟ.Κ. Λασιθίου την περίοδο  2013 – 2014.

Ήμουν από τα ιδρυτικά μέλη του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών το 2015.

Εκλεγμένο Στέλεχος  του Εθνικού Συμβουλίου του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών έως σήμερα.

Ήμουν από τα ιδρυτικά μέλη του Κινήματος Αλλαγής.

Είμαι μέλος της Νομαρχιακής επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής από το 2018 έως σήμερα.

Πιστεύω πως ο πολιτικός άνθρωπος βλέπει πάντα τις εκλογές ως αφετηρία για ένα καλύτερο αύριο. Έχοντας λοιπόν την πεποίθηση πως μόνο μέσα από τη  συμμετοχή  σε δημοκρατικούς θεσμούς, από όποια γωνία κι αν επιλέξουμε να τους υπηρετήσουμε, μπορούμε να προσφέρουμε ένα καλύτερο αύριο στις γενιές που ακολουθούν, δηλώνω παρούσα στο κάλεσμα του Δημάρχου Αντώνη Ζερβού.

Με χαρά συντάσσομαι στην ομάδα του.

Γιατί με τον Αντώνη Ζερβό;

Γιατί στην εποχή της «παροχολογίας» το έργο του είναι σε ισορροπία με τα όσα υποσχέθηκε.

Γιατί έχοντας επιλέξει ως συνεργάτες ανθρώπους  δημιουργικούς  με όρεξη για δουλειά έφερε στην πόλη διακρίσεις και  την έβγαλε από την αφάνεια.

Τέλος γιατί πιστεύω πως ήρθε επιτέλους η ώρα να μάθουμε να επιβραβεύουμε τους ικανούς και να τους στηρίζουμε ώστε να ολοκληρώνουν το  πρόγραμμα τους.

Δικαίωμα στην πόλη που ζούμε, συμμετοχή  και δράση για την πόλη που ζούμε.»

Μαζί συνεχίζουμε!!!

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Γραφείο Τύπου