in ,

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volley στον Άγιο Νικόλαο [VIDEOS – PICS]

Σε μια κατάμεστη παραλία της Άμμου ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volley το οποίο πραγματοποιήθηκε για 3η συνεχή χρονιά στον Άγιο Νικόλαο.

 

Μεγάλη ήταν η ικανοποίηση των διοργανωτών με την ολοκλήρωση των αγώνων, όπως δήλωσαν στην κάμερα του fonien.gr ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου Αντώνης Ζερβός και η πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΝ Ελπινίκη Γιατζάκη

Στο αγωνιστικό κομμάτι

Πρωταθλήτριες Ελλάδας οι Βίκυ Αρβανίτη, Πένυ Καραγκούνη

Ιστορία έγραψε στην άμμο του Αγίου Νικολάου η Βίκυ Αρβανίτη με συμπαίκτρια την Πένυ Καραγκούνη. Οι δύο φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης Αρβανίτη έγινε η πρώτη αθλήτρια που φθάνει τα 10 πρωταθλήματα στην καριέρα της, ενώ η Καραγκούνη πανηγύρισε το τέταρτό της τίτλο και τρίτο με δίδυμο την Αρβανίτη.

Στις κατάμεστες κερκίδες του κεντρικού γηπέδου στην μαρίνα Αγίου Νικολάου, Αρβανίτη/Καραγκούνη επικράτησαν της Δήμητρας Μαναβή και της Κωνσταντίνας Τσοπούλου με 2-0 (21-14, 21-13) σετ και πανηγύρισαν το τρίτο τους πρωτάθλημα ως ζευγάρι στην άμμο.

 

Δείτε τον τελευταίο πόντο της αναμέτρησης

Δηλώσεις των νικητριών

Δημήτρης Νιώπας και Θοδωρής Παπαδημητρίου πρωταθλητές Ελλάδας

Την δική τους ξεχωριστή ιστορία έγραψαν στην άμμο του Αγίου Νικολάου οι Δημήτρης Νιώπας/Θοδωρής Παπαδημητρίου. Η ομάδα από την Θεσσαλονίκη πανηγύρισε το τρίτο της πρωτάθλημα και δεύτερο μετά το 2017 στην πόλη της Κρήτης.

Μπροστά σε 800 και πλέον θεατές που γέμισαν κάθε σημείο του γηπέδου στην παραλία Άμμος δίπλα στην γραφική μαρίνα του Αγίου Νικολάου, Δημήτρης Νιώπας/Θοδωρής Παπαδημητρίου έκαναν άλλη μία ανατροπή και επικράτησαν με 2-1 (19-21, 21-15, 15-12) σετ του Γιώργου Μιχελάκη και του Βασίλη Μούχλια. Για τους Μιχελάκη/Μούχλια ήταν η πρώτη φορά που ανεβαίνουν στο δεύτερο σκαλί του βάθρου.

Ο τελευταίος πόντος της αναμέτρησης στο βίντεο που ακολουθεί

Δηλώσεις των νικητών