in

Μηνύσεις από Φθενάκη για την επιστολή!

Με αφορμή τη κατάπτυστη επιστολή που υπογράφουν κάποιοι ιδιοκτήτες ταξί ρίχνοντας λάσπη προς το πρόσωπο μου, επιθυμώ να ενημερώσω τους συμπολίτες μου και το ευρύτερο κοινό ότι κατέθεσα μήνυση στους υπογράφοντες για τα άκρως συκοφαντικά σχόλια σε βάρος μου.
Προφανώς ορισμένοι επιθυμούν να προκαλέσουν εντυπώσεις με τα ψεύδη περί αθέμιτου ανταγωνισμού και τις δήθεν …διευκολύνσεις προς τους ξενοδόχους. Φαίνεται ότι η …προεκλογική περίοδος ξεκίνησε νωρίτερα στη περιοχή μας με φόντο το νέο πόλεμο λάσπης από ορισμένα πρόσωπα που προσπαθούν να παραπληροφορήσουν τη κοινή γνώμη, εκμεταλλευόμενοι τη διπλή ιδιότητα μου, ως επιχειρηματία και ως προέδρου της δημοτικής ενότητας, θέλοντας να πετύχουν με … ένα σμπάρο δυο τρυγόνια. Όσο και αν προσπαθούν να με …εξοντώσουν πολιτικά, προκαλώντας ταυτόχρονα …αναταράξεις στον απαιτητικό χώρο της εργασίας μου, δεν θα το πετύχουν. Καταλαβαίνω, ότι ο κλάδος μας διανύει οικονομική κρίση, όμως από την άλλη είναι ανήθικο κάποιοι …συνάδελφοι “ταξιτζήδες” να προσπαθούν να πλήξουν με ψεύδη το ήθος, την αξιοπρέπεια, τη συνέπεια και τον επαγγελματισμό μου.
Για την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών μου, αξιολογούμαι καθημερινά, από την αρχή της καριέρας μου έως σήμερα, από τους τουρίστες οι οποίοι φεύγουν με τις καλύτερες εντυπώσεις από το νησί μας, μέχρι τους ξενοδόχους οι οποίοι συνεχίζουν να δείχνουν εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και τους ευχαριστώ βαθύτατα. Οπότε, για το έργο που προσφέρω αξιολογούμαι από τους ειδικούς του τουρισμού και όχι από εκείνους (τους λίγους) που έχουν άλλους σκοπούς και σχέδια σε βάρος μου.
Πάνω από 25 χρόνια στο τιμόνι και αμέτρητες ώρες εργασίας, βασικός στόχος μου είναι ο σεβασμός και η εξυπηρέτηση των επισκεπτών με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Προς τη κατεύθυνση αυτή, η αναβάθμιση των υπηρεσιών μου είναι συνεχής. Το αν κάποιοι όπως δηλώνουν μένουν “άνεργοι στην πιάτσα”, σίγουρα είναι κάτι που με θλίβει, όμως τους προτείνω να κοιταχθούν στο καθρέπτη, κάνοντας την αυτοκριτική τους για τα δικά τους λάθη ή αδυναμίες ώστε να βελτιωθούν και να προκόψουν στον επίσης ανταγωνιστικό χώρο.
Έχοντας επίσης 8 περίπου χρόνια στο τιμόνι της δημοτικής κοινότητας, θέλω να επισημάνω για μια ακόμη φορά ότι στόχος μου είναι το κοινό καλό και η ομόνοια στην τοπική μας κοινωνία. Αξιολογούμαι καθημερινά από τους συμπολίτες μου, τους οποίους επίσης ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου.
Πρόεδρος Δημοτικής Ενότητας Βραχασίου
Γιώργος Φθενάκης