in ,

Νίκος Ζαχαριάδης: Δεν θα είμαι εκ νέου υποψήφιος

Παραμένουμε στο θέμα των αυτοδιοικητικών εκλογών και μετά τις ερωτήσεις στον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Νεάπολης Νίκο Συλλιγάρδο ο οποίος είχε δηλώσει στο fonien.gr πως δεν θα είναι ξανά υποψήφιος  κάναμε τις ίδιες ερωτήσεις στον πρόεδρο ενός ακόμα μεγάλου τοπικού διαμερίσματος του Δήμου Αγίου Νικολάου στον πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου Κριτσάς Νίκο Ζαχαριάδη.

Ο Νίκος Ζαχαριάδης με μεγάλη εμπειρία και ενασχόληση με τα κοινά στην περιοχή τόσο στην αυτοδιοίκησης τόσο και στον συνεταιρισμό Κριτσάς αλλά και στην ένωση Μεραμπέλλου δηλώνει πως δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος.
Αν και ο ίδιος είχε τις ερωτήσεις πάνω απο 30 μέρες τελικά μας απάντησε λακωνικά, και βιαστικά. Ακολουθούν οι ερωτήσεις και οι απαντήσεις
Ερώτηση: 4 χρόνια μετά τις εκλογές στην αυτοδιοίκηση είστε ικανοποιημένος απ’ο την λειτουργία του προγράμματος Καλλικράτη για την περιοχή σας?
Απάντηση: Όχι
Ερ. Το τοπικό σας συμβούλιο εκτιμάται ότι έπαιξε ρόλο ουσιαστικό στην ανάδειξη των θεμάτων του τόπου και στην πορεία ανάπτυξης του?
Απ. Ναι
-Ερ.Ποιο ηταν αυτό το θέμα για την εξέλιξη του οποίου είστε ικανοποιημένος και ποιο αντίστοιχα που σας έχει αφήσει ανικανοποίητο;
Απ. Τα πάντα κινούνται σε ρυθμό χελώνας
Ερ. Θα αλλάζατε κάτι στον τρόπο διαχείρισης της διοίκησης στον τόπο και  τι θα ήταν;
Απ.  Αναβάθμιση των Δ.Μ
Ερ. Με βάση τις παρούσες συνθήκες θα είστε εκ νέου υποψήφιος για την Δημοτική κοινότητα Κριτσάς ;
Απ. ΟΧΙ