in , ,

Να γίνει ο Αγιος Νικόλαος μια πόλη φιλόξενη για όλους, η δήλωση της Μαριάννας Διαμαντοπούλου

Το είχαμε γράψει στις 3 Φεβρουαρίου και σήμερα 7 του μήνα η Μαριάννα Διαμαντοπούλου ανακοινώνει και επίσημα την απόφαση της και τους λόγους που την οδήγησαν στον συνδυασμό Ανδριώτη :
 
Ονομάζομαι Μαριάννα Διαμαντοπούλου, είμαι πτυχιούχος Οικονομικών του Πανεπιστημίου Κρήτης.
Ασχολούμαι με τον χώρο της αναπηρίας αρκετά χρόνια όντας η ίδια άτομο με αναπηρία, τόσο σε τοπικό επίπεδο, όσο και σε πανελλήνιο.
Είμαι ιδρυτικό μέλος του Οργανισμού Ανεξάρτητης Διαβίωσης Ελλάδας  “i- living”, εχω συμμετάσχει σε πολλά Ευρωπαϊκά  συνέδρια και σε συναντήσεις σε Στρασβούργο και Βρυξέλλες, για τα άτομα με αναπηρία.
Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε τα άτομα με αναπηρια στο Δήμο Αγίου Νικολάου με κυριότερο την έλλειψη  προσβασιμότητας αναγκάζουν τους χρήστες αμαξιδίων και τα άτομα με προβλήματα όρασης να κλείνονται στα σπίτια τους, γιατί πολύ απλά δεν μπορούν να κυκλοφορίσουν στον Αγιο Νικόλαο.
Η άμεση ανάγκη ν’αλλάξει αυτή η πραγματικοτητα, με οδήγησε στην απόφαση να θέσω υποψηφιότητα ως δημοτική σύμβουλος με τον
κ. Γιάννη Ανδριώτη στη «Νέα Πορεία».
Αποφάσισα να γίνω συνοδοιπόρος με αξιόλογους και έντιμους ανθρώπους, που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη μου και αποδεικνύουν κάθε μέρα ότι ξέρουν να αγωνίζονται για τον «άνθρωπο».
Εχουμε πολύ δουλειά για να λυθούν τα προβλήματα που διαιωνίζονται και αντιμετωπίζονται τόσα χρόνια με προχειρότητα που είναι προσβλητική.
Εχουμε τη γώση, την ευαισθησία και τη θέληση  να γίνει ο Αγιος Νικόλαος μια πόλη φιλόξενη για όλους.
Μια πόλη χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς που χαράζει «Νέα Πορεία».
 
Σας ευχαριστώ,
Μαριάννα Διαμαντοπούλου.