in

Ο Θάνος Τζήμερος απόψε (17/11) στον Άγιο Νικόλαο

Απόψε (17/11) στις 18:00 συνάντηση μελών και φίλων της Δημιουργίας στο Café Du Lac Bar

Ο Θάνος Τζήμερος, Πρόεδρος του κόμματος «Δημιουργία, Ξανά!» και Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής βρίσκεται σε περιοδεία  στην Κρήτη από 15 έως 19 Νοεμβρίου, με κεντρικό θέμα: «Κι όμως γίνεται!»
Όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο τύπου του κόμματος, «η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ, το κόμμα που το 2012 έκανε την έκπληξη με 2,2% και 136.000 ψήφους, οργώνει όλη τη χώρα μεταφέροντας ένα αισιόδοξο μήνυμα: πως είναι πολύ εύκολο να πετύχουμε – και ως άτομα και ως κράτος. Ο λόγος που δεν το έχουμε καταφέρει παρά τα τρία μνημόνια και την οικονομική ύφεση είναι διότι εφαρμόζουμε το λάθος μοντέλο: υπερφορολόγηση, τεράστια, αναποτελεσματική, απηρχαιωμένη και σπάταλη Δημόσια Διοίκηση, ανελεύθερη οικονομία, πολυνομία και κακονομία, διοικητικές υπερρυθμίσεις και δαιμονοποίηση του επιχειρείν. Καιρός να αλλάξουμε.
Η «Δημιουργία, ξανά!» η οποία θα συμμετάσχει στις ερχόμενες εθνικές εκλογές αυτόνομα είναι το μοναδικό κόμμα που υποστηρίζει την εκ βάθρων αλλαγή του Δημόσιου Τομέα με κατάργηση της μονιμότητας των Δημοσίων Υπαλλήλων και πλήρη εφαρμογή της Πληροφορικής, ακόμα και στις εκλογές.»
Οι εκδηλώσεις που διοργανώνει η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ στην Κρήτη είναι με ελεύθερη είσοδο και ελεύθερη συζήτηση μεταξύ των πολιτών, μετά την ομιλία του κ. Τζήμερου.

Σήμερα το απόγευμα ο κ. Τζήμερος θα βρίσκεται στον Άγιο Νικόλαο και την Κυριακή στο Ηράκλειο.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου αναλυτικά:

  • 18:00 Άγιος Νικόλαος, συνάντηση μελών και φίλων της Δημιουργίας στο Café Du Lac Bar (28ης Οκτωβρίου 17),

Την Κυριακή στις 7 το βράδυ θα μιλήσει  στο Μέγαρο Ντορέ (Πλατεία Ελευθερίας 29) στο Ηράκλειο.