in , ,

Ο Κώστας Καστελιανάκης με Αντώνη Ζερβό

Την υποψηφιότητα του με το συνδυασμό Δικαίωμα στην πόλη του δημάρχου Αγίου Νικολάου Αντώνη Ζερβού ανακοινώνει ο Κωστής Καστελλιανάκης.

«Κατάγομαι από την Νεάπολη, παιδί πολύτεκνης οικογένειας του Μανώλη Καστελλιανάκη συνταξιούχου ΓΝΑΝ και της Ελένης Μυλωνάκη ως πρόσφατα εργαζόμενης στην τράπεζα Πειραιώς. Είμαι παντρεμένος με την Γιάννα Σταυρακάκη και έχουμε αποκτήσει δύο υπέροχα παιδιά τον Μάνο και τον Αλέξανδρο.
Εργάζομαι στην Εξωτερική Φρουρά Καταστήματος Κράτησης Νεάπολης, είμαι Πρόεδρος στην Αθλητική Ένωση Νεάπολης, ταμίας στο σωματείο Φίλοι Παιδιού Κρήτης και συμμετέχω ενεργά σε εθελοντικές ομάδες σχετικά με την κοινωνική προσφορά.
Εκλεγμένος πρώτος σε σταυρούς Δημοτικός Σύμβουλος το 2014 με τον Σύγχρονο Δήμο, Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και μέλος του ΔΣ στον ΠΑΟΔΑΝ.
Φίλες και φίλοι,
ολοκληρώνεται φέτος η πενταετία ενασχόλησης μου με τα κοινά που ξεκίνησε το 2014 και αποτελεί σε προσωπικό επίπεδο ένα από τα πιο χρήσιμα μαθήματα που έχω πάρει στην ζωή μου.
Η εισαγωγή στον κόσμο της τοπικής αυτοδιοίκησης ήταν ένα ιδιότυπο και δύσκολο πολλές φορές πανεπιστήμιο. Η πρώτη μου εμπειρία αυτή ήταν ενδιαφέρουσα, πολυδιάστατη, συναισθηματικά δύσκολη πολλές φορές μα ταυτόχρονα εκπαιδευτική.
Αποφασίζοντας τότε να μετέχω στα Δημοτικά γνώριζα ότι θα έρθουν στιγμές που θα έπρεπε να διεκδικήσω, να διαφωνήσω, να δυσαρεστήσω, να συγκρουστώ και να πάρω αποφάσεις. Τώρα έφτασε η στιγμή να πάρω την κρισιμότερη και πιο δύσκολη, γιατί είχα ν’ αντιμετωπίσω τον εαυτό μου από τη μία και πολλούς άλλους από την άλλη.
Από τους τρεις δρόμους που είχα να επιλέξω: να είμαι δεδομένος, να αποσυρθώ και να παρακολουθώ τα δημοτικά από το σπίτι μου και αυτόν της συμμετοχής, της δημιουργίας, του διαρκούς αγώνα, και της διαρκούς διεκδίκησης, επέλεξα τον τρίτο προτιμώντας να κριθώ αυστηρά αλλά δίκαια, με αίσθημα ευθύνης και ελεύθερη βούληση να πορευτώ με αξιοπρέπεια και να παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις, αφουγκραζόμενος εσάς για ένα καλύτερο αύριο στο δήμο για όλους μας.
Μετά από μακρές, γόνιμες συζητήσεις και σκέψεις θεωρώ ότι βρήκα στην ανανεωμένη ομάδα του δημάρχου Αντώνη Ζερβού πρόσωπα που μπορώ να συνεργαστώ καλύτερα και να καταφέρω τα περισσότερα.
Έτσι, αποφασίσαμε από κοινού με τον Δήμαρχο Αντώνη Ζερβό ότι μπορούμε να έχουμε μια εποικοδομητική συνεργασία, σε μια κοινή πορεία.
Ο Δήμος μας και γενικά η τοπική αυτοδιοίκηση αλλάζει συνεχώς, οι απαιτήσεις πολλές και πολύπλευρες.
Οι νέοι άνθρωποι μπορούν να συμπορευτούν με τους παλιούς αλλά και να είναι συμπρωταγωνιστές στις εξελίξεις και να ανανεώσουν την τοπική αυτοδιοίκηση αν χρειάζεται.
Με αστείρευτη όρεξη για δουλειά και διάθεση συμμετέχω στο συνδυασμό Δικαίωμα στην Πόλη με ιδέες και προτάσεις βγαλμένες από την καθημερινότητα που ζω μαζί σας.
Μαζί μπορούμε να αξιοποιήσουμε, να διεκδικήσουμε, να πάρουμε και να κάμουμε! Να είμαστε μπροστά απ τις εξελίξεις, να προλαμβάνουμε κι όχι να θεραπεύουμε ή να τρέχουμε καταϊδρωμένοι εκ των υστέρων. Κάθε γειτονιά του Δήμου έχει μια ανάγκη να καλυφθεί αλλά κι ένα δυνατό σημείο να αναδειχθεί.
Πολλά δεν ήξερα ξεκινώντας και πολλά δεν ξέρω και τώρα που θα προκύψουν και θα πρέπει άμεσα και δίκαια να αντιμετωπιστούν.
Ξέρω όμως ότι θα είμαι εκεί να φροντίζω αδιάκοπα, υπομονετικά και επίμονα για όλα και να κάνω ότι καλύτερο μπορώ.
Νιώθω ανταποκρινόμενος και συμμετέχοντας για ακόμη μια φορά, στις δημοτικές εκλογές με το συνδυασμό Δικαίωμα στην πόλη, με τον Δήμαρχο Αντώνη Ζερβό πως μπορώ να προσφέρω ως νέος άνθρωπος από το δικό μου μετερίζι για έναν Δήμο παραγωγικό και ανθρώπινο.
Ενώνω τις δυνάμεις μου με αυτές εκλεκτών συνυποψήφιων στον αγώνα για την επίλυση των υπαρχόντων προβλημάτων κάνοντας σταθερά και συνεχή βήματα ως την επίλυση τους ένα προς ένα, δημιουργώντας γιατί όχι, ένα Δήμο παραδειγματικό.»
Μαζί συνεχίζουμε!!!
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ
Γραφείο Τύπου